Manchester City – Arsenal: Jämn match i toppen av Premier League

Inför helgens match så hittar vi två riktigt heta lag som spelar. Manchester City som hittills har gjort en imponerande säsong och lyckats lägga sig på en fjärde plats i tabellen.

På platsen före Manchester City så hittar vi Arsenal. Just nu har laget från London endast en poäng mer än helgens motståndare. Arsenal kommer med andra ord vara lika fokuserade på att vinna matchen som Manchester City.

Självklart kommer vi att betta på denna match. Vi tror oss redan nu veta vilka vi kommer att lägga våra pengar på. Läs gärna vårt speltips, och kommentera gärna dina åsikter.

Avspark: kl 18:00, den 18/12-2016
Arena: Etihad Stadium
Visas: ViaPlay

Inför matchen

Utan att spekulera för djupt in i de båda lagen så anser vi att Arsenal är det laget som hittat bäst dagsform.

Däremot är det en del saker som kommer att spela in i helgens match. Arsenal kommer som bortalag, och vet om att det är svårt att spela i en så fotbollstokig stad som Manchester ändå är.

Trots detta så kommer inte Arsenal att släppa siktet på en vinst. För att ta sig långt i Premier League så räcker det inte att bara kryssa mot svåra lag på bortaplan.

Om vi ska börja spekulera om lagen inför matchen. Då står det först och främst klart att lagen saknar viktiga spelare. I Manchester City så kommer både Fernandinho och Aguero avstängda. Dessutom saknar laget sina skadade spelare Kompany, Gundogan och Clichy. Spelare som säkert skulle stärkt laget mot Arsenal.

Även Arsenal har en del spelare borta inför helgens match. Ramsey, Mertesacker och Carzorla kommer med stor sannolikhet inte ställa upp för Arsenals del.

premier league odds unibet

Speltips – Fördelaktigt odds på Arsenal

Vårt speltips kommer denna gång att läggas på Arsenal. Vi tror att de har störst chans att vinna mot ett smått sargat Manchester City. Dessutom ligger oddsen till vår fördel. Just nu är det högst odds på att Arsenal ska ta hem segern på bortaplan.

Oddset ger oss inget mindre än 3.50 x insatsen inne hos Unibet. Unibet är en bookmaker som vi ofta använder oss av när vi ska betta engelsk fotboll från Premier League.

Vårt tips: Arsenal vinner – 3.50 x pengarna

De har som vana att erbjuda oss riktigt bra odds på fotboll från England. Det är självklart inte den enda fotbollen som du kan spela på. Du når även till spel i fler matcher i Allsvenskan, Serie A, La Liga och mycket annat.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]