Man City – Huddersfield Town: Speltips & streams

Det är en match som kan liknas med David och Goliat. Där ställs Manchester City emot Hudderfield Town, som inte ens kan mäta sig med topplaget i Premier League.

Detta är med andra ord en match som Manchester City bara måste vinna. Allt annat vore ett fiasko. Självklart så är Manchester City intresserade av att vinna matchen, och ta sig vidare i FA-cupen.

Det är många lag som är sugna på att göra upp om pokalen som finns att vinna i den engelska FA-cupen. Ett av lagen lär vara Manchester City som inte verkar kunna vinna Premier League längre.

Spela på vinst till Man City!

Om vi ska välja ett resultat som vi kommer att spela på under denna match i FA-cupen, så blir det naturligtvis Manchester City. Oddsen är nere på riktigt låga nivåer, vilket innebär att vi kanske istället ska kolla på andra alternativ av spel.

Att välja ett resultatspel där man gissar vinnaren i matchen är kanske det mest vanliga man kan göra. Däremot är det inget som vi rekommenderar när det spelas en match som är så pass enkel att tippa på förhand som matchen mellan Man City och Huddersfield Town.

Oddsen blir aldrig särskilt höga, utan stannar på en mycket låg nivå. Vilket ofta kan bli tråkigt om du vill vinna mer än bara några enstaka kronor.

För att höja oddset för denna match så kommer vi istället att satsa på att Huddersfield Town kommer att hålla tätt den första halvleken. Skulle Hudderfields Town klara sig med ett oavgjort resultat i paus, och att sedan Man City vinner matchen, så kan vi hämta ut mer pengar.

Självklart är det inte lika stor chans att vårt speltips går in, men vi tycker det helt klart är värt att satsa på när oddset ligger uppe på hela 4.00.

  • Vårt speltips: Halvtid = oavgjort, Fulltid = Man City
  • Odds: 4.00
  • Bästa oddset: bet365

Streama FA-cupen!

Matchen går att streama med hjälp av oss. Inne på samma sajt som du kan spela på odds, så kan du även tillgå live streams. Dessa live streams går för dig att använda dig av, men kräver att du har pengar på ditt spelkonto.

Dessa pengar som du har på ditt spelkonto kommer du inte att använda på att streama sport. Istället så kommer du att få använda dina pengar på odds, betting eller varför inte casino. Du kan göra väldigt mycket inne hos bet365, och vi hoppas verkligen att du tar chansen att bli medlem.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]