Djurgården - Malmö: Live stream & speltips inför Svenska Cupen

Malmö FF tar emot Djurgården på Tele2 Arena klockan 15:00 under torsdagen. Här ger vi er allt ni behöver veta inför matchen.

Live stream Djurgården – Malmö FF

Det är väldigt lätt att se Djurgården – Malmö FF live. Matchen sänds för det första på TV12, men har du inte kanalen är det inga problem. Allt du behöver är ett konto på CMore, där du kan välja mellan att köpa antingen ett abonnemang eller en matchbiljett till just denna match i Svenska Cupen.

  • Match: Djurgården – Malmö FF, Svenska Cupen
  • Datum & tid: Torsdag den 10 maj, kl. 15:00
  • Arena: Tele2 Arena, Stockholm
  • Streama final i Svenska Cupen: CMore

Trög start för Malmö FF – Nya tag i finalen

Malmö FF och Djurgården har båda all anledning att vara missnöjda med sin inledning av Allsvenskan 2018. Malmö har redan hunnit med två 3-0-förluster – borta mot Kalmar och borta mot Djurgården. Under måndagskvällen förlorade man mot IFK Göteborg hemma på Stadion.

– Vi har inte alls tagit de poäng vi hade hoppats så här långt in på säsongen, sade tränare Magnus Pehrsson efter förlusten. Vi vann senast (mot Djurgården) och spelade bättre än våra motståndare. Vi tycker att vi gjorde en bra match nu mot Göteborg också, och det är en väldigt tung förlust. Jag vet att i Malmö FF är det svårt att prata om prestationer när resultaten inte kommer. Utåt kan vi inte prata så, men internt kan vi ändå känna att det fanns mycket saker och stora delar av vårt spel som var bra i den här matchen. Det är en riktigt jobbig känsla att förlora.

Djurgården imponerar inte – Satsar allt på Svenska Cupen 2018

Djurgården har varvat utomordentliga insatser med besvikelser. Laget har tagit en stabil seger mot Östersund och utklassat Malmö, men i vanlig ordning har man förlorat mot bägge Stockholmsrivalerna AIK och Hammarby.

Den senaste tiden har varit riktigt mörk för Djurgården. Laget står på tre raka förluster, mot i tur och ordning Hammarby, Malmö och Brommapojkarna. Matchen innan dessa tre tappade man ledning till oavgjort på tilläggstid mot Elfsborg.

Anfallsspelet har sett väldigt svagt ut hos Djurgården denna säsong, och lagets bästa målskyttar – Tino Kadewere och mittbacken Marcus Danielsson – har gjort blott 2 mål var. Uppenbarligen har laget inte klarat av att ersätta tappen av de offensiva nyckelspelarna från förra säsongen: Magnus Eriksson, Gustav Engvall, Othman El Kabir och Kim Källström.

Den enda anfallaren som kommit in är Yura Movsisyan vilket inte blivit någon succé direkt – petad på grund av bristande fysik och utvisad för skallning i debuten. Laget har haft en tro på att de unga talangerna Tino Kadewere och Aliou Bajdi skulle ta ytterligare steg i sin utveckling och förhoppningsvis blomma ut, men det är ingenting vi sett några tecken på än så länge i alla fall.

Djurgården har chans på att vinna sitt femte guld i Svenska Cupen, och det första sedan 2005. Malmö har inte vunnit titeln sedan 1989, men står å andra sidan på totalt 14 cupguld.

Trolig laguppställning, Malmö

J. Dahlin
E. Larsson – Nielsen – Brorsson – Safari
Rieks – Lewicki – Svanberg – Traustason
Rosenberg – Jeremejeff

Skador: Andreas Vindheim, Bonke Innocent (tveksam), Fouad Bachirou (tveksam)
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Djurgården

Isaksson
Beijmo – Danielsson – Olsson – Ulvestad
Ring – Walker – Karlström – Radetinac
Kadewere – Mrabti

Skador: Johan Andersson, Besard Sabovic, Jonathan Augustinsson, Kevin Walker (tveksam), Niklas Gunnarsson (tveksam)
Avstängningar: –

Speltips

Malmö och Djurgården är två lag som båda är ur form, men Djurgården är det laget av dessa som det sett klart värst ut för. Medan Malmö haft stolpe-ut i flera matcher har Djurgården sett totalt uddlösa ut. Vi tror absolut att Malmö är det lag som har störst chans att vinna denna final.

Vi spelar ”Malmö att vinna trofén” till 1.80 gånger pengarna på Unibet. Spelet sitter alltså även om Malmö vinner först efter förlängning/straffar.

  • Tips: Malmö FF – att lyfta trofén
  • Odds: 1.80, Unibet