Malmö - Brommapojkarna: Live stream, laguppställning & speltips

Malmö tar emot Brommapojkarna, i en måste-vinna-match för de himmelsblå. Även BP är i stort behov av poäng.

Live stream Malmö – BP

Det väntas bli en väldigt underhållande match på Borås Arena, när Elfsborg tar emot Djurgården. Det är dessutom lätt att streama denna match från Allsvenskan. För att se Elfsborg – Djurgården är allt du behöver göra att skapa ett konto på CMore, och där köpa antingen ett abonnemang eller en matchbiljett. Därefter är det bara att luta dig tillbaka och njuta av matchen.

  • Match: Malmö – Brommapojkarna, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 23 april, kl. 19:00
  • Arena: Stadion, Malmö
  • Streama Allsvenskan med CMore

Stream Elfsborg – Djurgården 23 april

Stream IFK Norrköping – Sirius 23 april

Två lag i behov av poäng

Malmö FF har inte inlett Allsvenskan 2018 som förväntat. Laget står bara på 5 poäng efter 4 omgångar, och har bland annat kryssat mot Sundsvall samt åkt på storförlust mot Djurgården. Om man inte vinner mot Brommapojkarna ikväll kommer det bli tal om kris, och tränare Magnus Pehrsson kan få det riktigt tufft.

Malmö har plågats av stora skadeproblem på sistone, men får inför kvällens match tillbaka Eric Larsson och Arnor Traustason. Därmed ser det bättre ut på skadefronten, men Fouad Bachirou, Rasmus Bengtsson och Andreas Vindheim saknas fortfarande.

Brommapojkarna har inte heller fått någon kanonstart på säsongen. Nykomlingarna står på tre förluster och endast en seger så här långt. Vinsten kom mot Häcken, förlusterna mot Norrköping, Hammarby och Elfsborg.

BP saknar Alexander Nilsson till kvällens match, men har annars en komplett trupp.

Trolig laguppställning, Malmö

Dahlin
E. Larsson – Nielsen – Brorsson – Safari
Rieks – Lewicki – Svanberg – Traustason
Rosenberg – Jeremejeff

Skador: Fouad Bachirou, Rasmus Bengtsson, Andreas Vindheim
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Brommapojkarna

Petric
Björkén – Ochieng – Rauschenberg – Jeahze
Ortmark – Sandberg-Magnusson – Gustafsson
Brandeborn – Nikolic – Petrovic

Skador: Alexander Nilsson
Avstängningar: –

Speltips

Malmö FF är det svenska lag med mest kvalitet, men än har man inte riktigt fått ut det. Hemma mot Brommapojkarna ska det dock inte finnas annat än seger i sikte, och vi tror att man vinner matchen.

Oddset 1.22 på den raka 1:an är emellertid inte särskilt lockande. Däremot tror vi att Malmö har god chans att hålla nollan. Laget har visserligen inte hållit nollan i någon allsvensk match denna säsong, men nu har man fått tillbaka flera tongivande spelare till försvaret. Detta är dessutom lagets enklaste match hittills, och endast Sirius har mäktat med förre mål än BP.

Vi tänker spela ”Båda lagen gör mål – nej” till oddset 1.80 gånger pengarna på Bet365. Vårt spel går alltså in om Malmö vinner och håller nollan (vilket vi tror), samtidigt som vi är garderade på så sätt att ett 0-0-resultat eller en BP-seger med hållen nolla även ger oss vinst.