Liverpool – Tottenhamn: Kan Spurs vinna på Anfield?

En av de bästa och jämnaste matcherna i helgens spelprogram i Premier League är Liverpool mot Tottenham. Den är även den match som kanske är allra svårast att tippa. Därför kommer vi här att ge dig ett speltips inför matchen. Vi tror oss nämligen veta hur denna sammandrabbning kommer att sluta.

Vi presenterar vårt speltips här nedanför, och håller tummarna för att vi ska kamma hem en slant. Vi blev ganska förvånade över hur bra odds vi fick på att lägga vårt spelresultat inne hos bet365.

Se till att du har lagt dina spel innan helgens omgång i Premier League drar igång. Det höjer verkligen spänningen inför matchen.

Avspark: Den 11/2, kl: 18:30
Arena: Anfield
Visas hos: ViaPlay

Spurs vinner på bortaplan!

Det är två lag som ställs mot varandra den 11 februari på Anfield i Liverpool. Just nu är det främst Tottenham som jagar Chelsea i toppen, men även Liverpool spelar för viktiga poäng. Liverpool har nämligen bara en ynka poäng upp för att nå en Europaplats.

Därför är det två lag som kommer göra allt för att vinna matchen. Ett poängtapp här kan föra med sig stora konsekvenser. Det kan leda till att Liverpool har svårare att hänga med topplagen, eller att Tottenham tappar alla drömmar om att vinna guld i Premier League.

Båda lagen har spelartrupper som är ganska jämna. Det är svårt att mäta lagen exakt, då vi anser att Tottenham är starkare offensivt, samtidigt som Liverpool har andra kvalitéer.

Något som står klart sedan länge är att Liverpool kommer ha ett enormt läktartryck, vilket kan bli viktigt för laget som verkligen behöver en tolfte spelare. Liverpool är starkt på sin hemmaborg Anfield, men ändå tror vi på Spurs.

Det är lite vinna eller försvinna för Tottenham som är egentligen det enda laget med häng på serieledarna Chelsea.

Odds hos bet365

De odds som vi får när vi spelar på det speltips på fotboll vi ger dig ovanför är bra. Vi spelar alltid med bra odds på bet365 som har de bästa oddsen. Bevisat!

Självklart kommer inte bet365 att minska oddsen när vi ska spela på Premier League. Det är viktigt att en bra spelsajt alltid erbjuder bra odds på matcher som är av stort intresse i Sverige.

  • Liverpool vinner matchen – 2.10
  • Matchen slutar oavgjort – 3.40
  • Tottenham vinner matchen – 3.40

Streama matchen

Om du vill se matchen mellan Liverpool – Tottenham Hotspur så rekommenderas du till ViaPlay. De har köpt rättigheter att visa fotboll från Premier League i Sverige.

Det innebär dessvärre att det inte går att streama Premier League . I flera andra fall så kan du däremot streama fotboll inne hos bet365 utan kostnad. Däremot så erbjuder de inte Premier League, men såväl Serie A, La Liga, och tyska Bundesliga.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]