Liverpool - Tottenham: Inför matchen, speltips & laguppställningar

Streama

Missa inte stormatchen mellan Liverpool och Tottenham! Se matchen på Viaplay.

Den som har en aktiv prenumeration på Viaplay har den exklusiva tillgången till de flesta Premier League matcher som spelas denna säsong.

  • Match: Liverpool – Tottenham, Premier League
  • Datum & tid: 31/3-2019, kl. 17:30
  • Arena: Anfield
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Liverpool

Alisson

Alexander-Arnold – Matip – Dijk – Robertson

Milner – Fabinho – Wijnaldum

Salah – Firmino – Mané

Trolig laguppställning, Tottenham

Lloris – Alderwiereld – Vertonghen – Rose

Sissoko – Wanyama – Eriksen

Alli

Heung-Min – Kane

Liverpool tvingas vinna

Efter 31 spelade matcher ligger Liverpool på andraplats med enbart ett poäng bakom förstaplatsens Manchester City. Liverpool 29:e match ställde till det för Liverpool och var anledning till varför de gick ner till andra plats. Matchen slutade som oavgjort och Liverpool tvingas kämpa ännu hårdare för att säkra ligatiteln denna säsong.

Tottenham å andra sidan har det inte gått lika bra för. Tottenham ligger för nuvarande på tredje plats och slåss både mot Manchester United och Arsenal om den tredje platsen. Om Tottenham förlorar denna match, och Arsenal vinner sin imorgon kommer Tottenham gå ner till tredje plats, och Arsenal kommer att hamna på tredje plats.

Liverpool har varit mer än imponerande denna säsong där de bland annat uppvisat ett gott exempel på hur man kan bedriva offensivt spel med hög press på ett effektivt sätt. De lät exempelvis inte Bayern München andas häromdagen när de pressade dem högt upp på plan. Alla passningsytor var blockerade, vilket ställde till det stort för motståndarna.

Speltips

Liverpool är favoriter i denna match men ingenting är givet. Liverpool måste vinna för att ha goda chanser att vinna ligatiteln.

Tottenham måste vinna för att inte förlora sin tredje plats som de har kämpat så hårt för.

Båda lagen kommer att spela med en hög press, och det kommer troligtvis spelas många långbollar. Det är bättre att spela långbollar än att passa genom en hög press.

Jag tror inte att Tottenham, kommer att vinna dagens match på grund av deras dåliga form. Liverpool är ett av Europas åtta bästa lag just nu och kommer troligtvis ta hem eftermiddagens vinst.

Vi tror att Liverpool vinner dagens match till oddset 1.57 på Bet365

  • Tips: Liverpool vinner
  • Odds: 1.57 på Bet365 (odds från kl. 14:07, 31/3-2019
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]