Liverpool – Arsenal: Speltips inför Premier League

Det finns massor av matcher kvar av Premier League, och som vanligt är det mycket jämnt i toppen av tabellen. Allra högst upp ligger Chelsea FC med en hyfsat stor marginal ner till sina jagande konkurrenter.

I den jagande klungan så ingår flera lag som redan på förhand var tippade att vara ett av topplagen av Premier League. Två av dessa lag är naturligtvis Liverpool och Arsenal som just nu är tvungna att slåss om en Europa-plats. Endast fyra lag från Premier League får en biljett ut i Europa.

Självklart är det många lag som vill lägga vantarna på dessa Europa-platser, vilket bäddar för en riktigt intressant och spännande slutspurt av Premier League.

  • Avspark: Den 2/3-2017, kl. 18:30
  • Arena: Anfield
  • Visas hos: ViaPlay

premier league england fotboll

Vårt tips!

Matchen kommer utan tvekan att bli jämn mellan Liverpool – Arsenal. Ställer vi dessa två engelska lag mot varandra så hittar vi ungefär lika starka spelartrupper, eller kanske en liten fördel till Arsenal. Denna fördel är däremot inte lika stark när vi kan läsa att både Özil och Koscielmy riskerar att missa matchen mot Arsenal pga skador på kroppen.

Med dessa spelare borta så kan Liverpool ha en större chans att vinna, eller åtminstone spela oavgjort.

När vi går tillbaka i tiden och kollar upp lite tidigare möten mellan Liverpool och Arsenal, så ser vi direkt att det kommer att bli jämnt. Vid de tre allra senaste matcherna lagen emellan har slutat med 2 oavgjorda matcher, och en vinst till Liverpool.

Trots att Liverpool har en liten fördel när vi kollar in tidigare matcher, så tror vi att det är Arsenals tur att vinna.

Det är inte bara för att vi anser att Arsenal har goda chanser att göra det. Vi har även kollat in vilka odds som vi erbjuds för vårt speltips. Då hittar vi just nu ett mycket generöst odds inne hos bet365. Där erbjuder de spelare att tippa på Arsenal, och där med att kunna hämta ut hela 3.60 i odds.

Notera gärna att dessa odds är i skrivande stund. Odds kan oftast ändras ju närmare matchen som vi kommer. Vilket innebär att bet365 inte nödvändigtvis erbjuda samma odds om en liten stund. Dina odds kan ändras både höjas och sänkas till din för- eller nackdel.

  • Vårt speltips: Arsenal vinner matchen
  • Odds: 3.60
  • Bäst odds: bet365

Välj rätt bettingsida & bookmaker

Det är alltid viktigt att du som spelare är medlem inne hos en spelsajt som du verkligen trivs på. Det kan därför löna sig väldigt mycket om du för jämför bäst odds hos bettingsidor redan innan du skapar ditt första konto på sajten.

Att spela på en sida som kan erbjuda dig de bästa oddsen är bara en av många saker som kan spela in när du väljer en bettingsida på nätet. Det kan även handla om att din bookmaker erbjuder stora bonusar som du kan använda dig av. Det är ett annat knep att vinna extra mycket pengar.

Det kan även löna sig att välja en bookmaker som kan erbjuda mer än bara spel på odds. Det finns andra fördelar med olika bookmakers. En del kan erbjuda dig att streama Premier League, samtidigt som andra erbjuder dig speltyper som casino, poker eller bingo.