Leksands IF – Mora IK: Dagens bästa spel på odds!

Enligt oss så är dagens bästa match den mellan Mora IK och Leksands IF. Det är direktkval till SHL och mycket ställs på sin spets. Vi ger dig ett speltips med grymt bra odds!

Det kan bli en avgörande match mellan Mora IK – Leksands IF. I detta dalmas-derby så står det just nu 3-1 till Mora IK som nu är nära att spela i SHL nästa år. I detta direktkval så står det just nu 3-1 i matcher till Mora IK och endast en vinst till krävs för att slå ut sina rivaler i Dalarna.

Frågan är om Leksands IF kommer låta Mora IK slå ut dem, eller om de kommer skjuta upp segerfesten. Det krävs en mycket stark insats för att Leksands IF ska bli det lag som går till SHL nästa år. De måste nämligen vinna samtliga av de tre återstående matcherna för detta ska inträffa.

leksands if match kval

Speltips i hockey

Det är ingen tvekan om att det kommer bli en match med mycket nerver. Allra mest avslppnat kan Mora IK spela. Trots att de är väldigt nära SHL så kommer det nog synas att det är en viktig match på isen. Leksands IF behöver är å andra sidan piskade att vinna för att inte missa sin chans att nå Sverige bästa hockeyliga.

Frågan är om det är bäst att vara avslappnade eller om det är en fördel att ha kniven mot strupen.

Leksands IF har även fördelen att spela på sin hemmaarena – Legera Arena. Där kommer de garanterat ha en stor publik som verkligen brinner för ishockey och för laget. Det kommer verkligen behövas när de tar sig på den svåra uppgiften att vända denna matchserie om till sin fördel.

Likt som finalspelet av SHL så kommer denna matchserie att spelas i bäst av sju matcher. Just nu står det 3-1 till Mora IK vilket betyder att de har bäst odds att vinna.

Så vilka tror vi kommer att bärga hem segern ikvällen match & vilka kommer vi rekommendera i vårt bettingtips?

Vi tror att Leksands IF kommer att förstöra segerfesten för Mora IK. Anledningen till detta är att de har fördel av hemmaplan. Dessutom så finns det nog inte något som lockar mer för Leksands IF att förstöra för Mora IK. Det tror vi kommer vara nog med tändvätska för att vinna matchen.

  • Vårt speltips: Leksands IF vinner matchen
  • Odds: 2.25
  • Bästa oddsen: Unibet

mora ik speltips odds

Se på TV

Det kommer fungera fint att se matchen live mellan Mora IK och Leksands IF på TV. Det är nämligen ett intiativ från TV12 och Cmore att låta de med ett vanligt standard TV-utbud att se matchen.

Det finns även goda chanser för dig att se hockey via streams. Det finns även de streamingsidor som erbjuder dig att streama matcher i kvalserien av SHL.

För att kräma ut de allra mesta från dagens bästa speltips från oss på Sportal, så rekommenderar vi dig även att se matcherna.

Det ger dig en riktigt bra upplevelse, och du kan hela tiden se till att följa de resultat som uppdateras i matchen, vilket gör din betting ännu roligare!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]