Leicester - Sevilla: Speltips & dramatik på hög nivå

Vi skulle säga att matchen mellan Leicester – Sevilla är en riktig nagelbitare. Det är mycket spänning och förväntningar som finns inför matchen. Frågan som många istället sig är dock vilket av dessa två lag som kommer att vinna matchen, och därmed tar sig ett steg vidare mot finalen i Champions League.

Det som har satt extra krydda in inför matchen är föregående resultatet som spelades på Sevillas hemmaplan. Matchen slutade då 2-1 till Sevilla, vilket skapar otroligt roliga förutsättningar inför detta returmöte. Se till att du har lämnat in din spelkupong i tid, och spela på de bästa oddsen på nätet.

Nedan kommer du att kunna läsa om våra åsikter kring matchen, och vilket lag som vi tror kommer att ta sig vidare. Vi kommer att ge dig ett speltips där vi maximerar oddsen på det resultat som vi tror på.

  • Avspark: Den 14/3-2017, kl. 20:45
  • Arena: King Power Stadium
  • Visas hos:ViaPlay

Så tar sig Sevilla vidare..

Vårt speltips kommer utan tvekan att hamna på Sevilla. De har i skrivande stund fördel av en seger på hemmaplan senast. Vilket innebär att laget endast behöver klara ett oavgjort resultat för att klara sig vidare i Champions League 2017.

Sevilla är enligt oss det starkaste laget, och vi blev förvånade att de inte skapade ett större försprång till matchen i England.

Det som talar emot att det är Sevilla som kommer att vinna är att Leicester kan enbart fokusera på Champions League. Efter att de i skrivande stund ligger ungefär i mitten av Premier League, så har de inga större ambitioner att klättra de “onödiga” placeringarna. Istället så kommer man sätta all in på Champions League. Vilket inte Sevilla riktigt kan göra. Däremot ska det inte spela någon större roll för Sevilla, som ändå borde vara det lag som vinner matchen och tar sig vidare.

Sevilla är ett lag som under många år har skuggat FC Barcelona och Real Madrid i La Liga. Mycket talar för att den redan stora klubben ska bli ännu större. Inte minst deras framgångar i Champions League som innebär både mer publikstöd, samt fördelar rent ekonomiskt.

Vårt speltips kommer därför inte bara vara riktat är Sevilla är laget som tar sig vidare, utan även laget som vinner matchen.

  • Speltips: Sevilla vinner matchen
  • Odds: 2.20
  • Bästa oddsen: Unibet