Leicester City – Manchester United: Speltips från Premier League

Vi är snart inne i den 24:e omgången av Premier League 2016/2017. En av alla matcher som vi kommer att följa är den mellan Leicester City och Manchester United. Här kommer vi att dela med oss av vårt speltips.

Det har visat sig vara en bra idé att rygga de speltips som vi delar med oss av. Nyligen så tippade vi fram båda finallagen till de afrikanska mästerskapen. Det gav oss och våra läsare en härlig vinst på våra insatser.

Nu kollar vi in Premier League, och tror oss ha rätta speltipset för matchen mellan Leicester – Man United den 5/2.

Avspark: Den 5/2, kl. 17:00
Arena: King Power Stadium
Visas hos: ViaPlay

United måste vinna!

Vårt speltips kommer att ge dig hjälpen att kunna spela på rätt odds inför matchen i Premier League. Vi som har följt med i Premier League känner till att Manchester United har en liten bit upp till att ha en säkrare plats bland de fyra topplagen.

Leicester City har å andra sidan haft en riktigt tuff säsong. Efter förra årets Premier League så hade många förväntningar på att Leicester City skulle etablera sig bland de bättre lagen i England. Glädjen i deras spel finns inte riktigt under denna säsong.

Därför hittar vi nu Leicester på en ganska så dålig placering i Premier League. Där de är tvungna att fly från kvalplatserna, istället för att sikta mot guldet.

Inga större förändringar kommer ske i något av lagen vad vi känner till, vilket innebär att vi kan vara rätt säkra på att Manchester United har den bästa truppen.

Vi tror därför att Man United kommer att vinna matchen, och besegra Leicester på deras hemmaplan.

Odds på vårt tips!

När det kommer till att tippa Premier League så har vi god koll. Vi känner till exempel till att det är just Unibet som du bör ta hjälp av. De presenterar alltid generösa odds inför matcher i Premier League.

Det är just inne hos Unibet som du kan hämta allra bäst odds inför matchen mellan Leicester och Manchester United. Nedan kommer vi att presentera de odds som gäller i skrivande stund.

  • Leicester City vinner matchen -6.00
  • Matchen slutar oavgjort – 4.00
  • Manchester United vinner matchen – 1.65

Se Premier League live

Om du vill kolla på matcher från Premier League. Då kan vi hjälpa dig! Vi guidar dig med glädje vidare till streamingtjänster som erbjuder dig att streama Premier League, FA-cupen & Championsship. Läs vidare där och du kommer hitta flera knep för att se engelsk fotboll i din dator eller TV.

Att kunna se engelsk fotboll direkt via en live stream är perfekt för dig som vill hänga med i världens bästa liga inom fotboll.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]