Leicester City - Arsenal: Inför matchen, speltips och laguppställningar

Återigen ställs Arsenal på prov. Härnäst på listan är det Leicester City!

Streama

Se matchen mellan Leicester City och Arsenal på Viaplay!

Om du har en aktiv prenumeration på Viaplay har du tillgång till alla de allra bästa Premier League matcher som visas denna säsong. Ta chansen redan idag!

  • Match: Leicester – Arsenal
  • Datum & tid: 28/4-2019, kl. 13:00
  • Arena: King Power Stadium
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Leicester

Schmeichel

Pereira – Morgan – Maguire – Chilwell

Tielemans – Ndidi – Maddison

Gray – Vardy – Barnes

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Mustafi – Sokratis – Koscielny

Maitland Niles – Torreira – Xhaka – Monreal

Mkhitaryan – Iwobi

Lacazette

Svårt

et är mentalt. Arsenal har förlorat sina två senaste matcher, som i sin tur spelades på bortaplan. Den ena var mot Crystal Palace och den andra var mot Wolves. Vad det berodde på är svårt att säga. Med enbart några matcher kvar, måste Arsenal vinna sina tre återstående matcher för att ha något att säga i tabellen och därmed hamna i Champions League.

Arsenal har spelat bra tidigare i säsongen, speciellt på hemmaplan. Men när laget spelar på bortaplan är det andra puckar, nästan så att laget spelar bristfälligt.

Leicester City har det gått helt okej för. På den tionde platsen som Leicester befinner sig, har laget vunnit fyra av sina sex senaste matcher, där två av vinsterna var på bortaplan. Skickligt.

Speltips

Arsenal har defensiva och offensiva problem. De defensiva problemen är Mustafi förmåga att vara tafatt, och om jag uppfattat det rätt är det bara Mustafi som gjort så många misstag i hela Premier League. De offensiva problemen är att Arsenal inte är kompletta när det kommer till att spela under hög press. Det är något som måste förbättras ifall man ska kalla sig för en Champions League-deltagare nästa år.

Arsenal har också någon underliggande psykiskt problem. Det verkar som att flertalet spelare har en uppåt-och nedåtgående mental styrka/vilja, sådant som innefattar ens handligsvilja. Den enda spelaren som har hög handlingsvilja i laget är Ramsey, Torreira och Aubameyang. Unai Emery vet säkerligen om detta, och jobbar successivt med att få spelarna att alltid hålla sig motiverade.

Leicester City vet att Arsenal har svårt att spela under tight press, så de kommer göra allt möjligt för att skaka The Gunners.

Arsenal måste vinna dagens match!

Vi tror att Arsenal vinner dagens match till oddset 2.60 på Bet365

  • Tips: Arsenal vinner
  • Odds: 2.60 på Bet365 (odds från kl. 11:13, 28/4-2019)
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]