Leicester – Atletico Madrid: Bettingtips inför Champions League

I kvällens andra match i Champions League så spelar Atletico Madrid mot Leicester. En match som vi på Sportal verkligen ser framemot. Förutom en spännande och förhoppningsvis jämn match så förväntar vi oss att vinna lite pengar på odds och betting.

Vilket lag som kommer att vinna deras interna matchtabell är inte klart på något vis. Senast lyckades Atletico Madrid endast få med sig 1-0 till returmatchen i England. Vilket nu bäddar för ett mycket intressant returmöte där insatserna är stora. Både för lagen, och alla de spelare som vill vinna pengar på Champions League odds.

Vilket lag tror vi kommer att ta sig vidare i Champions League och spela de stundande semifinalerna? Läs vidare och ta hjälp av våra bettingtips.

Atletico Madrid i brygga?

Det är många som hade förväntat sig att Atletico Madrid skulle ha ett större försprång på sina konkurrenter som de har inför kvällens match. Atletico Madrid lyckades med att vinna matchen, men ENDAST med 1-0. Vilket innebär att Leicester har garanterat smak efter att kunna slå ut det spanska laget ut från Champions League. Det kanske inte är världens bäst betalda spelare som finns på planen, men visst är det otroligt bra speltrupper som ställer upp på planen!

Leicester behöver se till att vinna matchen, men samtidigt konvcentrera sig på att inte släppa in några mål bakåt. Skulle de släppa in mål mot Atletico Madrid så innebär det att Leicester har fått bortamål mot sig. Vilket i sin tur gör det ännu knepigare för britterna att gå vidare i Champions League. Det innebär nämligen att det inte räcker att vinna matchen med ett mål, utan måste utöka sin vinst med minst två mål.

Något som däremot talar för att Leicester ska kunna vinna matchen är deras tabelläge i Premier League. De ligger just nu på en ganska obetydlig plats i deras tabell, velket innebär att de kan med full kraft satsa på Champions League. När det gäller Atletico Madrid så har de fortfarande mycket poäng i La Liga som de vill komma åt.

Så vilket resultat känner vi är mest troligt att matchen slutar? Jo, oavgjort. Vi känner till att det är riskabelt att spela oavgjort i fotbollsmatcher, men denna gång känns det rätt.

Dessutom kommer det vara ett Atletico Madrid som gärna maskar ut tiden om det skulle vara oavgjort med endast några få minuter kvar att spela. Därför kommer vi att tippa att matchen slutar lika, vilket i sin tur innebär att Atletico Madrid är det lag som vi tror går vidare till semifinaler i Champions League.

  • Speltips: Matchen slutar oavgjort
  • Odds: 3.60
  • Bäst odds: bet365

Spela hos Unibet – Förbättrade odds!

Om du inte vill spela inne hos bet365, eller har redan ett konto hos Unibet. Då rekommenderar vi dig att istället att kolla in deras oddskombinationer. Just nu har Unibet sett till att boosta flera av oddsen som erbjuds i kvällens matcher av Champions League.

Där hittar du oddsboostar som både går att använda på Leicester – Atletico Madid och på matchen mellan Real Madrid – Bayern München. Det skapar massor av härliga möjligheter för dig att vinna rikligt med pengar på odds. Det finns många bonusar att hitta på Champions League. Det gäller bara att du tar del av de bästa bonusarna på odds online.