Lazio – Roma: Kriget har startat i Rom!

Alla svenska fotbollsfans har någon gång sett en match från Serie A eller italienska cupen. Skulle du vara ett undantag i denna statistik så är det hög tid för dig att uppleva dramatik från Italien.

Vad sägs om att kunna både streama & spela på odds inför semifinalen & romderbyt mellan Lazio – Roma? Vi kan redan på förhand säga att det kommer bli en match som bjuder på högklassig italiensk fotboll.

Vi tror oss även veta vilket av dessa två lag som kommer att vinna derbyt i Rom, och där med att koppla greppet om semifinalerna i Coppa de Italia.

Finns bara en kung i Rom!

Det går väldigt bra för både Lazio och Roma i Serie A. Båda lagen har imponerat, och svarat på många av de förväntningar som italienska fotbollsfans har haft.

Båda lagen är i allra högsta grad med om att göra upp om Europa-platserna i Italien, och har där med tagit många viktiga poäng. Den tighta topptabellen i Serie A har lett till att Roma på andra plats har endast 5 poäng ner till Lazio på en femte plats.

Trots att både Lazio och Roma har klarat sig bra i Serie A, och har hittat sitt spel så finns det endast en kung i Italiens huvudstad. Den kungen står självklart av vi kollar statistiken från de senaste derbyn som spelats i Rom.

Nedan har vi radat upp resultat från de senaste matcherna mellan dessa två lagen. Där ser du att det är ganska stor fördel för Roma. Då de tagit 9 av 9 poäng på de senaste tre matcherna mot sin största rival – Lazio.

2016/04/12 Lazio – Roma: 0-2
2016/03/04 Lazio – Roma: 1-4
2015/08/11 Roma – Lazio : 2-0

Som du säkert ser så är det goda chanser för Roma att klå Lazio. Sedan spelar det ingen speciell roll att Roma gästar sina konkurrenter på sin hemmaplan – Stadio Olimpico.

Om vi kollar statistiken återigen så ser vi att Roma lyckats vinna mot Lazio oavsett om de ställer upp som borta-, eller hemmalag. Kanske är det den korta transporten som låter Roma-spelarna känna sig som på hemmaplan.

  • Vårt speltips: Roma vinner matchen
  • Odds: 2.30
  • Bästa oddset: bet365

Streama italiensk fotboll!

När det kommer till att spela på italienska ligan så rekommenderar vi alltid bet365. Det är en bookmaker som inte bara kan erbjuda bästa oddsen på fotboll. De kommer även erbjuda dig att se fotboll direkt på nätet.

Detta kommer du att få göra via de live streams som finns att starta inne hos bet365. Är du en spelare som har gjort en insättning på ditt spelkonto, så kommer du direkt att få tillgång till massor av Serie A streams. Det är inte den enda fotbollen som du kommer att kunna streama med ditt konto.

Du kommer även att få tillgång till massor av fotboll från La Liga, Ligue 1, Bundesliga, och mycket mer!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]