Kvartsfinal i Spanska Cupen: Vänder 'Barca' underläget?

I Spanska Cupen har Barcelona pressen på sig att vända underläget i kvartsfinalen mot Sevilla, efter förlust med 2-0 i första matchen. Lyckas de?

Trolig laguppställning, Barcelona

Cillessen
Semedo – Pique – Lenglet – Alba
Roberto – Arthur – Vidal
Messi – Boateng – Malcom

Trolig laguppställning, Sevilla

Soriano
Mercado – Gomez – Kjaer
Navas – Banega – Amadou – Sarabia
Escudero
Promes – Ben Yedder

Messi väntas vara tillbaka i elvan

Det har blivit dags för det andra mötet i Spanska Cupen mellan Barcelona och Sevilla, då de ställs mot varandra i kvartsfinalen. Sevilla överraskade många när de besegrade Barcelona med 2-0 i första matchen, och ”Barca” lyckades då bara få 1 enda skott på mål.

Det skall dock sägas att det var ett reservbetonat Barcelona som klev ut på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, särskilt i offensiven. Carles Alena, Kevin-Prince Boateng och Malcom var trion på topp. Visserligen slängdes Coutinho och Suárez slängdes visserligen in med halvtimmen kvar att spela, men det räckte inte för att få in någon boll.

Ikväll väntas Messi, som inte ens var med i truppen i första matchen, starta för att se till att det blir en vändning. Går det trögt kan vi vänta oss att Suárez och Coutinho återigen byts in.

Sevilla ställer troligen upp med mer eller mindre sitt starkaste lag. Anfallaren André Silva kan dock vilas, och någon som definitivt kommer vilas är förstamålvakten Tomas Vaclik. Juan Soriano kliver in istället.

Speltips

Vi tror att Barcelona kan ordna upp det här. Innan matchen förra veckan hade Barcelona vunnit mot Sevilla med 2-0 eller med minst tre mål i 4 av 9 matcher, och då har man inte ens behövt vinna med 2+ mål. Dessutom har Barca spelat majoriteten av dessa 9 matcher på bortaplan.

Hemma på Camp Nou, med klara förutsättningar att man måste vinna med minst två mål, en semifinalplats i potten – vi tror att Barcelona löser detta.

Vi spelar ”Barcelona att kvalificera sig” till 2.10 gånger pengarna på Bet365.

  • Tips: Barcelona går vidare
  • Odds: 2.10, Bet365