Manchester United - Crystal Palace 19/9

Efter en fantastisk inledning på världens bästa liga förra veckan så är förväntningarna på omgång två i Premier League skyhöga. I denna artikeln ska vi titta lite närmare på matchen mellan Manchester United – Crystal Palace där hemmalaget faktiskt stod över första omgången. Nedanför hittar ni rapporter, analyser samt förhandstipp inför Manchester United – Crystal Palace.

 

Trolig laguppställning Manchester United:

De Gea

AWB Lindelöf Maguire Shaw

Bruno Matic Pogba

Greenwood Rashford Martial

 

Trolig laguppställning Crystal Palace:

Guaita

Ward Dann Kouyate Mitchell

Townsend McCarthy McArthur Schlupp

Ayew Zaha

 

Vart har vi Manchester United?

Ja efter en lyckad säsong med en bärgad Champions League plats och med ett bra spel där nyförvärvet Bruno Fernandes var den stora nyckeln så är förväntningarna givetvis höga inför denna säsongen.

Dock så har de spridits en del frustration bland supportrarna runt om i världen då nyförvärven(Donny undantag) lyser med sin frånvaro. Chelsea har handlat massor, Liverpool nyligen knöt till sig Thiago och Jota, Arsenal och Tottenham har även dem fyllt på bra och kvar står Manchester United och trampar vatten.

Följetången Jadon Sancho har varat i ett decennium känns de som och spricker den övergången kommer kritiken inte vara nådig mot ägarna och Woodward. Inför matchen har man i princip alla spelare till sitt förfogande och en identisk elva från vad som avslutade ifjol är att vänta. Bortalaget från London öppnade sin säsong på bästa sätt genom att slå Southampton med 1-0.

Roy Hudsons lag brukar vara kända för att spela tight och med en hållen nolla i debuten har man självförtroende in till en bortamatch på Old Trafford. Skulle hemmalaget inte ta en trepoängare i premiären så kommer nog pressen på nyförvärv tryckas på ännu mer med knappa två veckor kvar på transferfönstret.

 

Speltips & Odds:

Föga förvånande så är hemmalaget stora favoriter hos spelbolagen där Manchester United står i 1,30 som segrare. Ett högst intressant spel är Crystal Palace handicapspel på hörnor där man med +3 står i hela 2,40(Bet365). Crystal Palace är hörnglatt lag och i premiären vann man hörnstatistiken med 7-3. Om det inte tar Manchester United en hel match att hitta målet så känns de logiskt och troligt att Crystal Palace kan vaska fram en del hörnor.

 

Speltips: Crystal Palace +3(hörnor)

Odds: 2,40 på Bet365

fotbollsquiz

Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Quiz: Frågor om Fotbolls-EM
Hur bra koll har du på fotbolls-EM? Quiz med frågor om såväl 2021 års upplaga som historia, om både Sverige och om andra EM-nationer! …
4 juni, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Quiz: Zlatan Ibrahimovic i svenska landslaget
Hur bra koll har du på Zlatans tid i landslaget? Testa dig själv i vårt quiz! …
18 mars, 2021 | Emil Sandberg
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Quiz: Kan du namnge de 30 högst värderade spelarna i La Liga?
Testa dina kunskaper och ditt minne i detta fotbollsquiz! …
16 juni, 2020 | Emil Sandberg