Samlade speltips NFL 13/9

NFL

Då var det plötsligt september och tillsammans med höstlöven så är NFL det klart starkaste hösttecknet. Precis som övriga sporter har Corona tagit hårt på de sportsliga och de ekonomiska. Likt fotbollen så kommer dem även i NFL ha strikta regler mot publik. Så säsongen 2020 kommer vara helt olik tidigare säsonger i den amerikanska fotbollsligan. Nedanför följer ett samlat antal matcher med analyser och förhandstipp.

 

Green Bay Packers – Minnesota Vikings

Årets första match för de bägge lagen är ett rivalmöte i NFC North där det på förhand är just dessa två lagen som är delade favoriter i divisionen. Det är en rivalitet som går långt bak i historien och det brukar bli rätt infekterade möten. Enligt spelbolagen är det helt jämnt om vem som vinner men då Packers har en av de bästa QB:s genom tiderna i Aaron Rodgers så tippar det för min del över till Packers fördel. Lagen i sig är relativt jämna men där Packers har en bättre sammansvetsad grupp än vad Vikings har. Dessutom har Packers en arbetshäst i runningbacken Aaron Jones som förväntas få många snaps som i vanlig ordning

Speltips: Aaron Jones över 15,5 carries

Odds: 1,80

 

Cleveland Browns – Baltimore Ravens

Förra årets mest hypade lag Browns tar sig an förra årets bästa lag i grundserien Ravens i ett hett möte. Även här är det ett divisionsmöte som alltid är extra viktiga i kampen om en automatisk slutspelsplats. Det är två oerhört talangfulla lag men där Ravens ändå är klar favorit. Tillsammans med Chiefs och Saints har man ligan mest kompletta trupp och på hemmaplan är man oerhört starka. Det ska bli spännande att se vad Browns kan göra med sitt talangfulla lag och sina nya tränare(tidigare kordinator Vikings). Även om Ravens är favoriter på hemmaplan så ska dock inte Browns underskattas. En jämnare match än folk tror och handicapspelet på Browns känns högintressant.

Speltips: Browns +14,5

Odds: 1,44

 

Indianapolis Colts – Jacksonville Jaguars

Ett av lagen som många tror kan gå hela vägen är Colts som förra året missade sluspelet precis mycket tack vare att man inte riktigt hade en QB av klass. Inför årets säsong tog man in livslånga Chargersspelaren Philip Rivers som när allt är sagt och gjort mest troligt kommer hamna i HOF. Med han tillsammans med Buckner(monster från 49:ers) och en redan bred trupp så är man spelbolagens favorit till att vinna AFC South. Deras motståndare Jaguars som senast för tre år sen var i AFC championship har senaste året helt kollapsat. Man har trejdat bort eller sålt alla sina bästa spelare och man tippas sist i hela ligan 2020. Med detta i åtanke så är oddset på Colts halvtid/fulltid till 1,70 helt magiskt och kommer att spelas.

Speltips: Colts halvtid/fulltid

Odds: 1,70

 

Sammanlagt odds på kupong: 4,40(Bet365)

fotbollsquiz

Quiz: Allsvenskan 2022 – Frågor & svar
Quiz: Allsvenskan 2022 - Frågor & svar
Hur bra koll har ni på Allsvenskan 2022? Testa vårt quiz! …
18 april, 2022 | Emil Sandberg
Quiz: Fotbolls-VM 2022 i Qatar
Quiz: Fotbolls-VM 2022 i Qatar
VM i Qatar närmar sig. Passa på att ladda upp inför matcherna med ett quiz om VM 2022! …
22 mars, 2022 | Emil Sandberg
Quiz: Frågor om Zlatan Ibrahimovic
Quiz: Frågor om Zlatan Ibrahimovic
Hur bra koll har du på Zlatan Ibrahimovic? Testa dig själv i ett quiz med frågor bara om "Ibra".
4 februari, 2022 | Emil Sandberg
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]