Kan Barcelona klara sig utan Messi idag?

Barcelona tar emot La Liga-giganten Valencia för att spela sin femte match i La Liga.

Streama

Matchen mellan Barcelona och Valencia kan du se på Bet365. På Bet365 kan man se La Ligas matcher samtidigt som man kan tippa om man vill det. Men för att ha tillgång till livestreaming på Bet365 behöver du uppfylla de krav som nämns nedanför:

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Trolig laguppställning, Barcelona

Ter Stegen

Semedo – Pique – Lenglet – Alba

Jong – Busquets – Roberto

Perez – Suarez – Griezmann

Trolig laguppställning, Valencia

Cillessen

Wass – Garay – Paulista – Gaya

Torres – Parejo – Kongdobia – Guedes

Gameiro – Moreno

Barcelonas dåliga start

Barcelona må haft en dålig start men de senaste två matcherna Barcelona spelat är ett bevis på att de börjar sakta komma tillbaka i form igen. I den senaste matchen mot Osasuna spelade ”Barça” oavgjort. Barcelona har bara vunnit ett av sina sex senaste matcher utan deras främste spelare Lionel Messi, som i sin tur är skadad för tillfället. Det är effekten som Lionel Messi har på sitt lag och utan honom är det mycket svårare, vilket statistiken ger prov på.

Valencia å andra sidan har kanske inte heller haft den bästa starten men vann sin senaste match mot Mallorca med 2-0. Valencia lyckades kamma hem två straffar som spanska mittfältaren Daniel Parejo satte utan problem.

Vi har fortfarande inte fått klartecken huruvida när Lionel Messi kommer tillbaka från skada.

Speltips

Det är svårt att tänka sig att Barcelona kommer att vinna denna match stort som de normalt brukar göra när Lionel Messi spelar.

Barcelona förlorade med 2-1 mot Valenica i Copa Del Rey-finalen för ungefär tre veckor sedan. I den matchen spelade dock Lionel Messi och gjorde ett mål. I denna match spelar inte Lionel Messi och istället får vi se Antoine Griezmann där. Personligen skulle jag inte påstå att Griezmann är en ”game-changer”, en spelare som bygger upp laget och jobbar hårt som Messi, utan är enbart en bra forward.

På de fyra senaste mötena mellan på Barcelona och Valencia på Barcelonas hemmaplan Camp Nou har Barcelona vunnit två, förlorat en och spelat en oavgjord. Inte heller får man glömma att vinsterna inte är vunna med hästlängder, utan enbart med 2-1 och 1-0, vilket är relativt målfattiga matcher.

Allt som allt, vi kan förvänta oss att denna match kommer bli målfattig. Barcelona kommer att ha mest i bollinnehav medan Valencia kommer att spela defensivt och överraska på kontringar som de är riktigt bra på. Denna match kan sluta upp med att Barcelona vinner eller att de spelar oavgjort.

Vi tror att matchen kommer att sluta upp som oavgjord till oddset 4.50 på Bet365

  • Tips: Oavgjort
  • Odds: 4.50 på Bet365