Kalmar - Östersund: Live stream, speltips & laguppställning

Kalmar FF tar emot Östersunds FK i den fjärde omgången av Allsvenskan. Två lag som båda är i behov av seger gör upp på Guldfågeln Arena.

Live stream Kalmar – Östersund

Det är en mycket bra och sevärd match som väntar på Guldfågeln Arena, och den är enkel att streama. Det enda du måste göra för att se Örebro – AIK är att skapa ett konto på CMore, och där köpa ett abonnemang eller en matchbiljett. Därefter är det bara att luta dig tillbaka och njuta av matchen.

  • Match: Kalmar – Östersund, Allsvenskan
  • Datum & tid: Onsdag den 18 april, kl. 19:00
  • Arena: Behrn Arena, Örebro
  • Streama Allsvenskan med CMore

Östersund är igång

Kalmar FF har inlett Allsvenskan 2018 med att förlora bortamatcherna, mot BK Häcken och IFK Norrköping, och med att vinna hemmamatchen mot Elfsborg. Nu ställs man inför sin andra hemmamatch, när Östersunds FK kommer på besök.

Östersund hade en katastrofstart på säsongen, där man först förlorade hemma mot Djurgården och sedan blev utklassade borta mot nykomlingen Dalkurd. I den tredje omgången, mot IFK Göteborg, gick det äntligen att känna igen laget och Curtis Edwars respektive Saman Ghoddos sköt hem segern till ÖFK med två rungande långskott.

Efter Östersunds seger mot Göteborg sade lagkapten Brwa Nouri att laget, i de två första matcherna, varit för bekväma och överskattat sin egen förmåga, efter det senaste årets stora framgångar.

– I början nådde vi inte upp till den nivå vi vill vara på. Den mentala biten… vi har kanske ställt ut skorna och skenat i väg lite. Det är mänskligt att gå på myten om sig själva. Vi drogs med i alla körer om oss, om hur bra vi är. Då är det lätt att man tror att man är bättre än vad man är.

Trolig laguppställning, Kalmar

Hägg
T. Eriksson – V. Elm – Agardius – Akas
Sachpekidis – Romário – H. Hallberg – M. Hallberg
Söderqvist – Diouf

Skador: Emin Nouri, Mikael Dyrestam, Nixon, Rasmus Elm
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Östersund

A. Andersson
Sonko Sundberg – Papagiannopoulos – Pettersson – Widgren
Edwards – Bergqvist – Nouri – Ken Sema
Hopcutt – Ghoddos

Skador: Hosam Aiesh
Avstängningar: –

Speltips

Östersund verkar ha vaknat, och såg starka ut i matchen mot IFK Göteborg. Samtidigt har Kalmar FF haft svårt i inledningen av Allsvenskan – blott en seger, vilken kom mot hemma mot svaga Elfsborg.

Vad som än mer talar emot Kalmar är skadorna, och då i synnerhet den på Rasmus Elm. Centralmittfältaren hade spelat i någon av de större ligorna om det inte vore för de återkommande skadeproblemen, och när han inte är på plan tappar Kalmars spel rejält i kvalitet.

Vi tror på en bortaseger ikväll, och spelar den raka 2:an till oddset 2.05 på Bet365.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]