Kalmar FF - Malmö FF: Live stream, speltips & laguppställning

Kalmar FF tar emot Malmö FF på Guldfågeln Arena under söndagskvällen. Läs allt du behöver veta inför matchen här.

Live stream Kalmar FF – Malmö FF

Det är jätteenkelt att se denna match, som spelas på Guldfågeln Arena. För att streama Kalmar FF – Malmö FF är allt du behöver göra att skapa dig ett konto på CMore, och där köpa ett abonnemang eller, om du så önskar, en matchbiljett. Därefter kan du slappna av, luta dig tillbaka och titta på matchen.

  • Match: Kalmar FF – Malmö FF, Allsvenskan
  • Datum & tid: Lördag den 28 april, kl. 16:00
  • Arena: Gamla Ullevi, Göteborg
  • Streama Allsvenskan med CMore

Hiago är den som ska göra det för Kalmar

Kalmar FF har startat Allsvenskan 2018 ungefär som förväntat, och återfinns i mitten av tabellen. Man har besegrat Elfsborg och Trelleborg, men åkt på förluster mot Häcken och Norrköping. Ett positivt utropstecken i laget har varit nye brassen Hiago, som blivit målskytt i de två senaste matcherna.

Malmö FF:s säsongsinledning är att betrakta som en liten besvikelse. Det har visserligen bara gått fem omgångar, men man har redan hunnit med att tappa poäng mot Sundsvall och att förlora med 3-0 mot Djurgården.

I den senaste omgången blev det trots allt seger för MFF, hemma mot Brommapojkarna, och man kommer att göra vad man kan för att fortsätta på samma bana.

Trolig laguppställning, Kalmar

Hägg
Magnusson – V. Elm – Agardius – Akas
P. Diouf – M. Hallberg – H. Hallberg – Hiago
Söderqvist – Romário

Skador: Emin Nouri, Mikael Dyrestam, Nixon
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Malmö

Dahlin
E. Larsson – Nielsen – Brorsson – Safari
Rieks – Svanberg – Lewicki – Traustason
Rosenberg – Jeremejeff

Skador: Andreas Vindheim, Fouad Bachirou, Rasmus Bengtsson
Avstängningar:

Speltips

Malmö FF siktar givetvis på SM-guld, men har redan hamnat 5 poäng efter tabelledaren Hammarby. Laget lider av flera tunga skador, men kommer givetvis att gå för segern i denna match.

Kalmar FF har gjort en helt okej säsongsinledning, och brassen Hiago har varit en frisk fläkt i lagets offensiv. Dock lider man oerhört av Rasmus Elms skadefrånvaro, vilket drar ner kvaliteten på Kalmars spel rejält.

Utan Rasmus Elm tror vi inte att Kalmar kan mäta sig med Malmö, trots hemmaplansfördel. Vi spelar den raka 2:an till oddset 1.85 gånger pengarna på Bet365.