Juventus – Napoli: Semifinal i Coppa de Italia

Det är inte alltid som vi tar upp matcher från Coppa de Italia i vår rapportering och bland våra speltips inom fotboll. Däremot kan vi inte riktigt hålla oss ifrån de två semifinaler som kommer att spelas.

Först ut har vi Juventus och Napoli. Dessa två lag spelar sin första match i Torino, till Juventus fördel. Många anser nog att det är Juventus som hålls som klara favoriter som ska gå hela vägen till final.

Däremot kan vi inte alls räkna ut Napoli som har visat sig vara ett starkt lag när det gäller. Det har de verkligen visat upp i de matcher som de hittills har spelat i Champions League. Så varför skulle inte Napoli kunna göra en bra insats och slå ut mästarlaget i Italien.

Juventus är för starka hemma!

Både Napoli och Juventus har klarat sig mycket bra genom Serie A under denna säsong. Inte minst Juventus som just nu toppar Serie A, och har flera poängs marginal ner till de jagande konkurrenterna.

Napoli innehar i skrivande stund en bromsplacering i Serie A. Laget har även spelat matcher i Champions League som varit sammanflätande med deras redan tuffa spelschema. Detta gör att deras insatser i Serie A kan ses som ännu mer imponerande.

Även Juventus har mer än Serie A att fokusera på. Juventus är även de fortfarande med att göra upp om guldet i Champions League. Att Juventus kan klara av detta är tydliga indikationer att de är ett mer proffsigt lag än Napoli. Därför kommer det att bli en hård match, men som kommer att vinnas av Juventus av ren rutin och statistik.

Napoli har absolut en chans att slå Juventus och ta sig till final. Däremot så tror vi att Napoli kommer vara tvungna att vänta till dess att de själva spelar på hemmaplan. Juventus är alldeles för bra för att förlora matchen när de spelar på Juventus Stadium inför sina tusentals fans.

  • Vårt speltips: Juventus vinner matchen
  • Odds: 1.75
  • Bästa oddsen: bet365

Se matchen & spela på odds samtidigt!

Inne hos bet365 så erbjuder de dig som medlem en mycket mer komplett fotbollsupplevelse än att bara spela på odds. Som spelare inne på bet365 så kommer du även att få tillgång till alla de live streams som visas inne hos bet365. Dessa streams låter dig få tillgång till massor fotboll och sport från hela världen.

Till exempel så kommer du att kunna se alla matcher i slutspurten av den italienska ligacupen – Coppa de Italia.

Förutom ligacupen så kommer du att kunna streama Serie A. Vilket passar perfekt för dig som vill hänga med i all spänning som erbjuds under en hel säsong i Serie A.

Du behöver däremot aktivera dina streams genom att göra en isättning, och se till att du har pengar på ditt spelkonto. Däremot kommer det inte att dras några pengar för dig när du streamar sport online. Utan istället kommer du att få använda dina pengar på att spela på odds och därmed höja spänningen ytterligare i sportevents du är intresserad av.