Juventus – AS Monaco: Speltips & odds inför returmatchen

När det handlar om Champions League, så är det svårt att missa den spänning som erbjuds i form av betting. Att använda sig av odds inför matchen mellan Juventus – AS Monaco är något som är väldigt vanligt, och lär bli populärt ikväll.

Så vad finns det för odds för dig att spela på? Vart kan du hitta de allra bästa oddsen för Champions League? Det kommer vi att visa dig här. Samtidigt som du kommer att få med dig ett litet speltips där vi kommer att försöka förutspå resultatet.

Uppdatering: Juventus vann matchen & spelar nu final mot Real Madrid. Behöver du tips & bäst odds inför Champions League finalen?

juventus monaco speltips

Champions League speltips

Det finns fortfarande mycket att spela om, trots att matchen kan anses som ganska död. Många förväntar sig att det kommer bli en match som endast ska spelas av innan Juventus tar sig vidare till finalen i Champions League.

Kan italienarna verkligen känna sig så pass trygga? Trots allt så har AS Monaco egentligen allt att vinna i kvällens match, samtidigt som Juventus har allt att förlora.

Kan det kanske ändra oddsen, och förusättningarna inför returmatchen? Nja, enligt vårt speltips så kommer det bli Juventus, som förväntat kommer att spela sig vidare till final.

Anledningen till varför vi kommer att tippa Juventus vidare till Champions League-finalen är att de nu har en riktigt bra form. De har spelat oerhört bra rakt igenom hela Champions League och varit tvungna att slå ut stora konkurrenter. Nu när de märkt att de har en finalplats inom ett ganska kort räckhåll, så finns det nog inget som kan stoppa italienarna från att ta platsen.

Förra matchen slutade som bekant 0-2 till Juventus. Det innebär att de tar med sig två mål från bortaplan från AS Monaco. Det innebär att Juventus nu har stora chanser att gå vidare till final även om de inte skulle klara uppgiften att vinna matchen.

En del förväntar sig ett avvaktande Juventus som kommer att hålla siffrorna nere. Samtidigt som andra förväntar sig att Juventus kommer gå för fullt för att visa sina supportrar fin fotboll, och döda matchen så snabbt som möjligt.

  • Speltips: Juventus vinner matchen
  • Odds: 1.70
  • Spelsida: bet365

Det är fullt möjligt att streama Champions League live på nätet. Det gäller bara att du känner till hur man ska göra!

bet365 märke

Jämför odds inom fotboll

Det är smart om du jämför lite odds innan du väljer på vilken spelsajt som du ska lägga ditt bettingtips hos. Det låter dig kunna spela på den sida med bäst odds online. Det finns idag en lång rad olika alternativ som du kan välja mellan när det kommer till betting och odds.

Vi kan tipsa dig om att alltid spela på bet365. De kanske inte har de bästa oddsen för alla matcher, men när det kommer till generella odds så ligger bet365 mycket högt i jämförelse med andra konkurrenter. Därför bör du inte bli orolig om de nu inte skulle erbjuda de högsta oddsen inför den match som du vill se.

Däremot så tror vi att bet365 är den spelsajt som i de flesta fall ger dig högst odds på kombinationspel där du placerar bets på flera matcher.