Juventus – Lazio: Hur länge ska Juventus hålla serieledningen?

Juventus är som många kanske förutspått ledare av Serie A. De leder i skrivande stund med 1 ynka poäng. Däremot har laget en match mindre spelade än sina andra toppkonkurrenter.

Frågan inför matchen mot Lazio är om de ska öka sin ledning, eller har risken att bli omkörda tills nästa omgång?

Om Lazio får välja så vinner de matchen, och därmed åker upp till en andra placering i Serie A. Vilket gör den italienska ligan ännu mer intressant att följa i framtiden.

Avspark: 22/1, kl. 12:30
Arena: Juventus Stadium
Visas hos: Unibet

Speltips – Juventus drar ifrån

Vi tror inte att det kommer bli en enkel match för Juventus, men i dagsläget så ser de för starka ut. Skulle Lazio inneha hemmaplan, och tvingat ner Juventus till Rom så hade vårt speltips kanske sett annorlunda ut.

Juventus är ett lag som på förhand tipsades till att vara favoriter till guldet i Serie A. De har i viss mån svarat på den press som satts på dem. Juventus leder ligan, vilket måste ses som ett lyckade. Kanske är de ändå lite besvikna på att ledningen av tabellen borde vara tryggare och att de haft mer marginal till sina konkurrenter.

En faktor som gör det ännu mer klart att Juventus har störst chans att vinna matchen är de afrikanska mästerskapen. Detta har lett till att flera spelare inte är med under matchen. Hårdast straffade för detta anser vi Lazio vara.

Balde Keita missar matchen, och där med förlorar Lazio en viktig anfallspjäs i sin trupp.

Odds

Vi kommer denna gång välja att lägga vårt spel inne hos en bookmaker som erbjuder bäst odds, och dessutom kan streama fotboll live. En bettingsida som gör detta är Unibet.

Nedan presenterar vi vilka odds som Unibet erbjuder sina spelare. Dessa odds är de främsta som vi hittat under vår oddsjämförelse.

  • Juventus vinner matchen – 1.50
  • Oavgjort – 4.25
  • Lazio vinner matchen – 6.75

Streama matchen

Som vi tidigare nämnde så går det att streama Serie A från samma sajt som du kan spela på odds hos.

Unibet är en stream sida med fotboll på nätet som kombinerat ihop odds, casino och mycket mer. Detta för att ge dig som kund mycket mer upplevelse än hos någon av deras konkurrenter.

Ett konto hos Unibet låter dig inte bara streama Juventus – Lazio, utan ger dig tillgång till massor av live streams från italienska ligan under en hel säsong.

Att streama fotboll och sport inne hos Unibet är lagligt, och helt . Detta förutsatt att du är en aktiv spelare. Vilket i sin förlängning innebär att du är en medlem som gör insättningar och spelar på odds.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]