Juventus – Inter: Helgens bästa match i Serie A

Intresset för att se matcher i den italienska ligan – Serie A är stort. Ännu större blir det när två stora lag ska spela mot varandra. Till exempel när Juventus och Inter ska spela matcher för att slåss om poäng i tabellen.

I vanlig ordning så hittar vi både Juventus och Inter i tabellens övre skikt. Juventus toppar i skrivande stund tabellen med några ynka poäng till tabell-tvåan Roma.

Inter har 9 poäng upp till Juventus som nu återigen måste börja vinna för att utöka sitt försprång. Skulle istället Inter lyckas att vinna matchen mot Juventus så kommer vi se en mycket mer jämn tabell för Serie A.

Avspark: Den 5/2, kl: 20:45
Arena: Juventus Stadium
Visas hos: Unibet TV

Juventus – Svåra att slå!

Juventus är enligt oss det starkaste laget i Italien just nu. Inte minst när de spelar på sin hemmaplan Juventus Stadium. Laget känner även stor press av att vinna nu. Deras tabellkonkurrenter har kommit ganska nära inpå Juventus, och nu riskerar att bli av med sin första placering i Serie A.

Ett hårt motstånd som garanterat vill straffa Juventus, samtidigt som de tar ett stort kliv in i guldstriden är Inter.

Inter har haft en mycket besvärlig start på Serie A, men nu har de skärpt till sig, och börjat vinna. Det har resulterat i att Inter har klättrat från tabellens mitt, till toppen. Frågan är hur långt som Inter ska klättra?

Matchen mot Juventus tror vi kommer bli en match där Inter får se sig besegrade, Juventus samlar massor av kraft och energi på att göra det som krävs för att känna sig mer bekväma i sin serieledning. Därför är en seger mot Inter ett måste, och något som vi tror Juventus kommer at greja.

Streama & spela på odds hos Unibet

Unibet kommer att erbjuda alla sina medlemmar att streama matchen. Det innebär att du med ett konto inne hos Unibet kommer att kunna streama Serie A. Genom att göra en insättning på ditt konto så kommer du att både kunna spela på odds, och se fotboll streams online.

Inne hos Unibet så kan du även se till att spela på några av marknadens bästa odds. De ser nämligen alltid till att vara bäst när det kommer till att dela ut störst vinster till medlemmar som bettar, eller spelar på odds.

Bli medlem på Unibet du också, och hämta din bonus redan idag! Med hjälp av din bonus kan du få spela med mer pengar än vad du sätter in.

Perfekt som vill starta den bästa fotbollsupplevelsen inne hos en sajt som verkligen andas italiensk fotboll.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]