Juventus - FC Porto: Press på portugiesierna!

Det ser inte jätteljust ut för FC Porto som krigar vidare i Champions League för att hålla sig kvar. Juventus har en stor fördel av att inte bara göra ett mål, utan två mål senast på bortaplan.

Det innebär att FC Porto befinner sig i en rejäl brygga och behöver verkligen se till att pumpa fram mål på Juventus Stadium. Något som kanske är lättare sagt än gjort!

I vårt speltips så kommer vi att tippa på att Juventus vinner matchen, och därmed tar sig vidare till kvartsfinaler i världens största turnering för klubblag – Champions League.

  • Avspark: Den 14/3-2017, kl. 20:45
  • Arena: Juventus Stadium
  • Visas hos: ViaPlay

Hopplös match för FC Porto

Frågan är egentligen vem som tror att FC Porto skulle kunna slå ut Juventus efter förra matchen. FC Porto var kanske inte utspelade, men visst fanns det klasskillnad mellan dessa två lag i förra kampen.

FC Porto måste helt enkelt göra en riktigt stark insats samtidigt som Juventus måste få ett smärre bottennapp i nästa match. Endast detta skulle kunna leda till att det är FC Porto och inte Juventus som går vidare.

Detta tror vi inte kommer hända. Juventus kommer att ta sig vidare. Det kan vi nästan lova. Frågan är bara hur matchen kommer att sluta. I vårt speltips mellan Juventus – FC Porto, så tror vi även att Juventus kommer att vinna matchen. FC Porto måste satsa det mesta framåt, vilket skapar stora luckor bakåt som vi tror anfallarna i Juventus kommer att utnyttja maximalt.

Det blir helt enkelt en repris av förra matchen om vi tror rätt. Oddsen som vi får ut från denna match är kanske inte de allra högsta och bästa. Däremot så anser vi att matchen är hyfsat säker. Vilket innebär at vi kan öka våra insatser för att få en större vinst.

  • Vårt speltips: Juventus vinner matchen
  • Odds: 1.65
  • Bästa oddsen: Unibet

Jämför bästa oddsen i Champions League

Det kanske inte kommer som någon vidare stor överraskning, men det är alltid bäst att jämföra odds innan du spelar. Att spela på en bettingsida med bästa oddsen är alltid bra för dig. Det låter dig vinna mer pengar fast för samma insats.

Det är helt enkelt mycket mer fördelaktigt för dig att välja en sida med riktigt bra odds istället för en sajt som har helt okej odds. Det totala oddset i en spelkupong kan skilja väldigt mycket från sajt till sajt. Därför är det alltid bäst om du jämför dina olika alternativ för att sedan spela med de bästa oddsen inför din match.

Vi hjälper dig självklart att jämföra bettingsidor med bästa oddsen för dig. Vi tycker att alla sportälskare förtjänar att spela på så bra odds som det bara är möjligt.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]