Iran - Irak gör upp i ett hätskt och sprudlande möte

Trolig laguppställning, Iran

Beiranvand

Ghafoori – Pouraliganji – Kanaani – Hajsafi

Ghoddos – Amiri – Ebrahimi – Dejagah – Taremi

Azmoun

Skador: –
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Irak

Hachim

Mhawi – Sulaka – Khalaf – Adnan

Yasin – Tariq – Hadi – Resan – Ali

Ali

Skador: –
Avstängningar: –

Ett asiatiskt stormöte

Länderna är grannar, antagonister och har en rik historia sinsemellan. Landslagen Iran – Irak gör nu upp i Asiatiska mästerskapet Grupp D:s tredje match där de står på lika många poäng (6).

Iran kommer till matchen med en fin 0-2-vinst mot Vietnam i deras senaste match i gruppen. Laget, som spelade VM i Ryssland förra sommaren, har med svenskbekantingen Ghoddos en trupp som är värdig Asien och en av de bästa därifrån. Iranierna har inte förlorat under sina åtta senaste matcher och gjort hela nio mål på deras tre senaste. En fin form är dock de inte ensamma om.

Yasin & Co. har visat att de kan vinna matcher med bravur. I den senaste matchen vann laget med 0-3 mot Yemen, en match som Irak vann klart. Till skillnad från Iran har Irak inte skördat lika stora framgångar de senaste åren och inte kvalificerat sig till VM som var förra året. Två vinster av två möjliga än så länge i Asiatiska mästerskapet kan under onsdagen bli fler om de lyckas besegra antagonisten Iran och avancera i gruppen.

  • Match: Iran – Irak, Asiatiska Mästerskapet Grupp D
  • Datum & tid: Onsdag 16 januari, 17:00
  • Arena: Al Maktoum Stadium, Dubai
  • Stream: Bet365

Iran – Irak: Speltips & odds

Iran är det bättre laget med fler spelare som spelar i de bättre ligorna i världen. Grannen Irak har dock visat sig från sina bästa sida i denna gruppen och kan bli svåra att slå. Vi tror dock på att det kommer att bli en ganska självklar seger för ett lag.

Vi tror på en rak 1:a och en klar vinst för Iran i detta möte mot Irak.

Till ett odds för 1.72 på Bet365 kan du spela för en iransk seger under onsdagen, något som vi tror starkt på.

Om du är ute efter att hitta oddsbonusar att spela på eller kanske bettingsidor där du kan spela med Swish? I sådana fall kan du följa länkarna.

• Tips: Iran vinner

• Odds: 1.72, Bet365 (odds hämtat 20.50 15/1)

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]