Inter – Lazio: Tips på odds inför kvartsfinal i Coppa Italia

Två lag som lyckats att ta sig till kvartsfinaler i Coppa de Italia är Inter och Lazio. Två mycket klassiska klubbar från Italien som ska göra upp om åtråvärda platser i semifinalerna.

Vi kan förvänta oss att det blir många roliga matcher inför slutspurten av den italienska cupen. För ett litet tag sedan spelade storlagen Juventus – Milan en mycket intressant match om fortsatt spel i Coppa Italia.

Vi kommer att följa dessa fotbollsmatcher noggrant, och se till att kunna se fotboll streams från Italien, och deras intressanta cup.

Avspark: den 31/1, kl: 20:45
Arena: Giuseppe Meazza
Visas hos: Unibet TV

Vem går vidare till semifinal?

Matchen kommer inte bara handla om en stor prestige mellan två stora italienska lag. Vinnare kommer inte bara belönas med äran, och förloraren kommer inte bara straffas med en förnedring. Priset att vinna matchen är nämligen att ta sig vidare till semifinalerna i Coppa Italia.

Inter & Lazio är två lag som är mycket populära i Italien, och utanför landets gränser. Båda lagen är verkligen inte klara för Europa-spel när det kommer till placeringar i Serie A. Därför är det två lag som kommer kriga i 90 minuter, tills en av de fortfarande kan nå sina drömmar om Europa nästa år.

Skulle Lazio eller Inter gå och vinna hela Coppa Italia så belönas de med biljett ut till Europa nästa år. Det innebär inte bara fler intressanta matcher, utan även ett stort ekonomisk tillskott för klubbarna.

Frågan är bara vilket lag som vill detta mest. Inter som varit lite av ett jojo-lag denna säsong. De har haft bra formkurvor som tagit de högt i tabellen, men även svackor som gjort att Inter inte kommit upp till den nivån som de kan.

Lazio är ett mer stabilt lag som är enklare att beräkna. Mycket kommer nog handla om Inters dagsform som verkar spela stor roll.

Spela på Lazio!

Lazio är ett lag som just nu känns lite tryggare att spela på än Inter. Trots att Inter har gjort en del förändringar som visat sig vara positiva för deras resultat, så har Lazio en bättre helhet.

Därför känns det lite tryggare att välja Lazio inför vårt odds tips i Coppa Italia.

Nedan kan vi presentera de odds som finns för att spela på att Lazio kommer att plocka hem vinsten, och ta sig vidare i den italienska ligan.

  • Inter – 2.04
  • Oavgjort – 3.40
  • Lazio – 3.75

Streama Coppa Italia !

Inne hos Unibet så kommer du inte bara att kunna spela på odds inom fotboll. Det går även fint att streama många av de matcher som finns från Serie A eller Coppa Italia. Att starta en live stream är helt inne hos Unibet. Däremot kräver de att du är en aktiv spelare som har pengar på ditt spelkonto.

Med ett laddat spelkonto så kan du välja att streama Serie A & Coppa Italia live. Detta samtidigt som du kan välja att spela på odds inför samma matcher. Allra mest spännande är det om du väljer att spela på live odds samtidigt som du streamar de matcher som du allra helst vill se.

Mer spännande än så kan det knappast bli att följa med i den italienska fotbollen!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]