Inför svenska valet 2018 – Vi förutspår resultat

Partierna gör nu allt för att locka till folkets röster inför valet 2018. Den 9 september är det dags. Då kommer miljontals svenskar ta sig till valunorna för att lägga en röst på det parti som de vill få inflytande i Sveriges riksdag.

Frågorna inför Sveriges riksdagsval är många. Vilket parit kommer bli störst? Vilka partier kommer försvinna/tillkomma i riksdagen? Vem kommer bli Sverige statsminister?

Du kan läsa mer om vilka odds i Sveriges val 2018 enligt bettingsidor ser ut med knappt en månad innan valdagen. Nedanför kommr vi tipsa om vilka spel som vi kan tipsa om.

Vår spel under valåret

Här kommer vi kort sammanfatta vilka speltips vi kommer lägga på det svenska riksdagsvalet 2018. Vi kommer även med en kort formulering om varför.

Alla odds finns inne hos Unibet.se

  • Socialdemokraterna blir största parti – 2.00

Just nu är det Sverigedemokraterna som har allra lägst odds för att bli Sveriges största parti efter valet. Detta trots att många opinionsundersökningar visar på motsatsen.

Vi tror att Socialdemokraterna kommer göra ett rekorddåligt val i september. Däremot tror vi att deras lojala väljare är för många för att S ska tappa platsen som Sveriges största parti. Dessutom får vi ett bra odds på hela 2.00 x din insats.

  • Ulf Kristersson blir Svreiges nästa statsminister – 1.85

Lägst odds för att bli Sveriges nästa statsminister är Ulf Kristersson. Detta är enligt oss den mest troliga kandidaten som statsminister. Han har tidigare sagt att han kommer gå långt för att avsätta Stefan Löfven.

Dessutom så har Moderaternas och Sverigedemokraternas politik blivit allt mer lik. Vilket innebär att Ulf Kristersson troligtvis har stöd av SD när en regering ska bildas.

  • KD åker ur riksdagen – 1.60

Kristdemokraterna har länge varit ett parti som balanserat omkring 4 %-spärren. Under den värsta perioden har partiet haft så låga siffror som 2,6 %.

Igår frågade Ebba Busch Thor ut i SVT partiledarutfrågning. Där gav hon ett besked. Hon tänker inte lova mer än vad som är möjligt att uppfylla. Detta kan ses från två sidor. Den första är att det ger KD en seriösare aura. Det kan även uppfattas som partiet vill dra ner på välfärdsfrgåor, och prioritera skattesänkningar.

KD kan leva på stödröster från både Sverigedemokraterna och Moderaterna. Däremot ser det i dagens läge ut som att Moderaterna inte har råd med att stödrösta för att få se Ulf Kristersson som statsminister.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]