Speltips inför premiär av SHL – Bäst odds

Här kommer vi att leverera ett hett speltips inför matcherna som kommer att spelas i SHL denna helg. Det är ganska svårt att redan märka av vilken form som laget i SHL har.

Därför finns det goda chanser att spela på lite högre odds, och hoppas på oväntande resultat. Det finns goda chanser för att det skrällas under en premiär i ishockey.

Vi kommer att ge oss på den svåra uppgiften att kombinera flera matcher i samma kupong. Det innebär att det krävs att vi sätter resultaten rätt i alla matcher för vi ska vinna pengar på vårt speltips i SHL.

premiär i shl 16 september

Våra tips & odds

Bland de matcher som kommer att spelas under den 16 september så finns flera klassiska lag från SHL med.

Vi kommer att tippa på resutlat i matchen, och kommer därför använda oss av ett klassiskt 1X2-system.

Du kommer se vilka matcher vi har valt astt plocka med, samt hur vi kommer tippa på matcherna nedanför. Vi kommer även uppdatera dig med de bästa oddsen från bet365. Det är nämligen inne hos bet365 som vi kommer att lägga vårt speltips denna gången.

  • Malmö – Rögle (1)

Odds: 1.47

Malmö Redhawks storsatsar inför årets säsong i SHL. De har knutit till sig många vassa spelare, och många tror på förhand att Malmö kan klara sig riktigt bra under året. Rögle har ett svagare lag, och vi tror att de kommer få se sig besgerade i årets första skånederby.

Malmö – Rögle live stream

  • HV71 – Djurgården (1)

Odds: 1.47

Ett likadant odds på matchen mellan HV71 och Djurgården finns att spela på inne hos bet365. HV71 som är regerande mästare har inga planer att förlora mot Djurgårdens IF på hemmaplan.

HV71 – Djurgården live stream

  • Frölunda – Mora (1)

Odds: 1.22

Premiären mest säkra match på förhand anser vi att matchen mellan Frölunda och Mora IK blir. Frölunda fortsätter med att h en stark trupp, och är självklart tippade som favoriter att stå som vinnare över SHL. Nykommligen Mora IK bör inte ha något att sätta emot Frölunda.

Frölunda – Mora live stream

Totalt odds för tipskupongen: 2.63

spela på shl matcher hos bet365

Missa inte matcherna!

Det allra bästa sättet för dig att kunna hänga med bland all hockey från SHL är att se matcherna på din TV eller med hjälp av live streams.

Att kunna kolla på SHL streams samtidigt som du spelar på odds är perfekt. Det finns nog ingen större spänning som du kan skaffa till dig själv inför hockeysäsongen drar igång i Sverige.

Vi kommer under hela säsongen av SHL att uppdatera dig med de bästa oddsen, kampanjer eller live streams som rör SHL.

Därför är det smart av dig om du väljer att hålla digh uppdaterad på vår sajt. Detta för att inte missa något kul som erbjuds i samband med Sverige bästa hockeyliga.