IFK Norrköping - IK Sirius: Live stream, laguppställning & speltips

Tre allsvenska matcher spelas ikväll. Här går vi igenom den mellan IFK Norrköping och IK Sirius.

Live stream IFK Norrköping – IK Sirius

Det väntas bli en väldigt bra match på Östgötaporten, när IFK Norrköping tar emot Sirius. Det är dessutom enkelt att streama denna match. För att se Norrköping – Sirius behöver du skapa ett konto på CMore, och där köpa antingen ett abonnemang eller en matchbiljett. Därefter är det bara koppla av, att luta dig tillbaka och att njuta av matchen.

  • Match: IFK Norrköping – IK Sirius, Allsvenskan
  • Datum & tid: Måndag den 23 april, kl. 19:00
  • Arena: Östgötaporten, Norrköping
  • Streama Allsvenskan med CMore

Stream Elfsborg – Djurgården 23 april

Stream Malmö – BP 23 april

Fegrouch fortsätter efter Wicks avstängning

IFK Norrköping har gjort en hyfsad inledning på Allsvenskan 2018, med två segrar, en oavgjord och en förlust. Senast blev det förlust med 2-1 borta mot Hammarby, och laget kommer sikta på att återvända till vinnande bana i kvällens match mot Sirius.

IK Sirius var nederlagstippade inför säsongen, och de flesta experter trodde att laget skulle få kämpa för att inte trilla ur. Även om det bara blivit en vinst hittills har laget ändå inlett säsongen godkänt. Det blev visserligen förlust i premiären borta mot Hammarby, men därefter har man bortabesegrat Elfsborg och kryssat hemma mot Häcken.

Sirius hemmamatch mot GIF Sundsvall sköts upp på grund av vädret, och laget har därför en match mindre spelad än seriekonkurrenterna.

Josh Wicks, Sirius målvakts, testades positivt för dopning (spår av en nedbrytningsprodukt av kokain i urinen) alldeles innan matchen mot Häcken senast. I all hast kände klubben att man inte ville kasta in 19-årige otestade reservmålvakten Gustav Nyberg, och man hittade en annan lösning.

Klubbens assisterande målvaktstränare Karim Fegrouch, 36, med meriter från både Champions League och Europa League, fick göra comeback som målvakt. Det blev succé och en hållen nolla för Fegrouch, i matchen som slutade 0-0. Fegrouch väntas starta ikväll igen.

Trolig laguppställning, IFK Norrköping

Pettersson
Wahlqvist – A. Johansson – Fjoluson
Skrabb – Thern – Sjölund – Torarinsson
Moberg Karlsson – K. Holmberg – Jakobsen

Skador: Andreas Blomqvist, David Mitov-Nilsson, Johannes Vall
Avstängningar:

Trolig laguppställning, Sirius

K. Fegrouch
Sirelius – Eishwold – Pehrsson – Björnström
Haglund – Lundholm
C. Gustafsson – Vecchia – Ogbu
Maholli

Skador: Daniel Jarl, Elias Andersson, Jesper Arvidsson, Karl Larsson, Karvan Ahmadi
Avstängningar: Josh Wicks

Speltips

IFK Norrköping väntas vara med i kampen om Europaplatserna, medan IK Sirius ska vara glada om de undviker nedflyttningsstrid. Topplag mot bottenlag, där topplaget spelar på hemmaplan? Ja, det ska väl bara kunna sluta på ett sätt.

Vi tror att Norrköping vinner matchen, och vi tror att man gör det med en säker seger. Vi tippar ”Norrköping att leda i halvtid och att vinna i full tid” till oddset 2.10 på Bet365.