IFK Norrköping – Halmstads BK: Klarar Peking sig vidare?

Här kommer det bjudas på en match där mycket står på spel i Svenska Cupen 2017. De allra flesta hade räknat med att det är IFK Norrköping och Halmstads BK som det står emellan. De fick rätt, och nu kommer en avgörande match att spelas om vilket lag som går vidare från deras grupp.

Faktum är att det inte är bara Halmstads BK eller IFK Norrköping som har chansen att ta sig vidare från gruppen. Även Vänersborgs FK har en chans att skrälla sig till en plats i finalspelet. Skulle HBK och IFK Norrköping spela oavgjort så släpps en liten chans för Vänersborg FK att vinna sin match, och där med ta över första platsen i grupp 2.

Det finns utan tvekan massor av dramatik i den sista gruppspelsmatchen i Svenska Cupen. Se till att du kan följa matcher direkt via en live stream, eller att du har TV-kanalerna som visar matcher från Svenska Cupen.

  • Avspark: Den 4/3-2017, kl. 14:00
  • Arena: Östergötaporten
  • Visas hos: CMore

Halmstads BK tar sig vidare!

Det kommer verkligen inte bli en enkel uppgift för Halmstads BK att ta sig vidare. De behöver minst ta med sig en poäng från matchen för att ha en chans att ta sig vidare. Skulle IFK Norrköping tappa poäng i matchen mot Halmstads BK så är det kört för Peking.

När vi kollar till hur både Halmstads BK och IFK Norrköping har börjat sina äventyr i Svenska Cupen 2017, så ser vi två haltande lag som inte riktigt klarat av sin uppgift att besegra de enklare lagen i deras grupp.

Det är bara Halmstads BK som tagit en tre poängare i gruppspelet just nu. Vilket har lett till att det just nu är Halmstads BK som har den bästa positionen för att ta sig vidare till finalspelet i den Svenska Cupen 2017.

IFK Norrköping har haft det mycket tuffare, och har inte bara sett sig själva förlora poäng mot ett sämre lag, utan två.

Detta har lett till att IFK Norrköpings enda chans att ta sig vidare är att vinna över Halmstads BK, och sedan hoppas att Vänersborgs FK förlorar sin match, eller inte vinner med lika många mål som IFK Norrköping.

  • Vårt speltips: Halmstads BK vinner matchen
  • Odds: 5.50
  • Bästa oddsen: bet365

Två lag från Allsvenskan

Det är inte speciellt vanligt att vi ser en avgörande match mellan två lag från Allsvenskan så här tidigt i gruppspelet av Svenska Cupen 2017. Vi anser att matchen mellan IFK Norrköping och Halmstads BK är en av de bättre under den sista omgången i Svenska Cupens gruppspel.

Det är inte bara viktigt för hur matchen slutar för Svenska Cupen, utan det fungerar även som ett styrkebesked inför Allsvenskan 2017.

Vi ser självklart fram emot den dramatik som kommer att bjudas på under säsongen, och alla de matcher vi kan se live från Allsvenskan. Då kommer vi varje vecka få mötet mellan lag som IFK Norrköping och Halmstads BK. Missa inte detta!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]