IFK Norrköping - Brommapojkarna: Säker match för Peking!

I vårt speltips mellan IFK Norrköping och Brommapojkarna anser vi vara ganska enkelt. Båda lagen har naturligtvis imponerat hittills i Svenska Cupen, annars vore de inte framme i dessa semifinaler.

Men vilket lag tror vi egentligen kommer att fortsätta sin resa mot finalen. Tyvärr så får vi nog se ett slut för Brommapojkarna från Superettan. IFK Norrköping är alldeles för starka och kommer inte ge något till Brommapojkarna under denna match.

Vårt speltips kommer vara tydligt. IFK Norrköping är det lag som vi tror kommer att vinna. Chanserna att Brommapojkarna skulle åka till Norrköping och vinna matchen ser vi som väldigt små.

  • Avspark: Söndagen den 19/3, kl. 18:30
  • Arena: Nya Parken
  • Visas hos: TV12 & CMore

Så ser vårt speltips ut!

Det finns mycket goda chanser för dig att vinna pengar om du ryggar vårt speltips inför semifinalerna i Svenska Cupen 2017. Vi anser att vi har två ganska säkra matcher i spelprogrammet. Det kanske inte är det allra bästa oddsen, men fungerar väl till de risker/chanser som finns.

Oddset som vi får av att tippa IFK Norrköping som vinnare ligger på 1.44 inne hos bet365. Ett ganska klent odds, som egentligen är ganska rimligt. Skulle inte detta odds räcka för dig så rekommenderar vi att lägga till den andra semifinalen i Svenska Cupen 2017 i din spelkupong, På så vis kan du öka dina odds ganska mycket samtidigt som du fortsätter ha hyfsat säkra matcher i din spelkupong.

Att IFK Norrköping skulle spela oavgjort, eller förlora matcher mot Brommapojkarna är inte det minst troligt. Det enda som egentligen talar för att Brommapojkarna ska ha en chans att hänga med i matchen är en mirakulös insats, samtidigt som IFK Norrköping underskattar sina motståndare alldeles för mycket.

Brommapojkarna är det enda laget som till vardags hör till i Superettan. Trots att laget egentligen inte ska ha kommit dit de är idag, så har det gjort en mycket bra insats under försäsongen 2017. Vilket bådar gott inför när Superettan snart kommer att dra igång på allvar. Kanske är Brommapojkarna ett av de lag som nästa år spelar i Allsvenskan?

  • Vårt speltips: IFK Norrköping vinner matchen
  • Odds: 1.44
  • Bästa oddsen: bet365

Sidor med Svenska Cupen live!

Det är inte bara via odds och betting som du kan höja spänningen inför matchen mellan IFK Norrköping – Brommapojkarna. Det går även fint att öka intresset inför matchen med hjälp av live streams. På så vis kan du kolla på de matcher du allra helst vill se från Svenska Cupen.

Det finns en lång rad med streaming sidor på nätet som kan hjälpa dig att se matcher från Sverige, och övriga Europa. Det gäller bara att du ser till att vara förberedd och redo inför de viktiga matcher som du vill se.

Klicka dig gärna vidare till en av de streamingsajter som vi rekommenderar, och välj sedan den som du tror kan passa dig allra bäst.