IFK Göteborg – Malmö FF: Boostade odds & dagen speltips

I Allsvenskan 2017s första omgång hittar vi direkt matchen IFK Göteborg – Malmö FF. Det är helt klart den bästa matchen i premiären, och vi har som vanligt tagit fram odds och speltips för dig. Något som är speciellt för just denna match är att det finns boostade odds som du kan spela med.

Detta erbjudande innebär att en bettingsida har höjt oddsen för oss. Med andra ord så kan vi vinna mer pengar om deras erbjudande och speltips nu visar sig vara rätt.

Det är Betfair som står för bäst odds i matchen mellan IFK Göteborg – Malmö FF. Speciellt om du ska tippa på en seger för MFF. Nedanför så förklarar vi hur dessa boostade odds fungerar, samt vilket speltips vi ger dig från Allsvenskan.

  • Vårt speltips: Malmö FF vinner över IFK Göteborg
  • Odds: 10.00
  • Bästa oddsen: BetFair

Tips inför IFK – MFF

Allsvenskan startar med en riktig rysare mellan de två lag som finns högst upp på maratontabellen. Malmö FF leder just nu maratontabellen och IFK Göteborg ligger knappt efter. Maratontabellen är till för att kunna se vilket lag som tagit flest poäng i Allsvenskan genom historian.

Dessutom så finns ett känt hat mellan IFK Göteborg – Malmö FF sedan långt tillbaka. De har mött varandra många gånger tidigare, och matcherna har aldrig saknat dramatik.

Förra året så behövde matchen avbrytas efter att publiken för IFK Göteborg kastade ett knallskott mot Malmö FFs Tobias Sana.

Detta är ett exempel på hur glödhett denna mesta-mästare-matchen kan bli. Mycket känslor lär vara inblandade, men forhoppningsvis så kommer matchen att slutföras denna gång.

Så hur tror vi matchen kommer att sluta och vad blir vårt speltips?

Vi kommer att gå med på att använda erbjudandet som erbjuds från Betfair med boostade odds. Därför kommer vi att tippa Malmö FF som vinnare mot IFK Göteborg.

Varför?

Jo, Malmö FF har en bättre statistik än vad IFK Göteborg har i dessa matcher lagen emellan. Dessutom så anser vi att Malmö FF har en bättre spelartrupp, vilket självklart kommer betyda mycket i matchen.

Vi tror även att det är ett misstag av IFK Göteborg att inte spela på sin vanliga hemmaplan. De har nämligen flyttat premiärmatchen för att få plats med fler åskådare på läktaren. Vilket innebär att övertaget att ha hemmaplan inte kommer bli lika intensivt.

Dessutom är Malmö FF favoriter till att till slut vinna hela Allsvenskan. Därför vilar en hel del press på Malmö FF som vi tror att de kan klara av. Vilket de har gjort under tidigare år.

Höga odds i Allsvenskan

Att en bettingsida väljer att erbjuda höga odds på Allsvenskan är vanligt. Däremot är det sällan som vi ser att någon spelsajt höjer sina odds så mycket som Betfair kommer att göra. De har inte bara dubblat, eller tripplat oddsen. De har mer än fyrdubblat sin odds. Därför kan du ta chansen att vinna fyra gånger så mycket pengar om du använder dig av samma speltips som vi gör!

Detta erbjudande är endast till för de svenskar som ännun inte har ett spelkonto hos Betfair. Det innebär med andra ord att erbjudandet är endast till för nya medlemmar. Att spela på Allsvenskan inne hos Betfair tycker vi är alldeles utmärkt. Här sparar de inte på oddsen, och är inte rädda för att höja dem vid stora matcher. Läs gärna våra jämförelser med bäst odds.

Se IFK Göteborg – Malmö

Om du behöver hjälp med att se matchen mellan IFK Göteborg – Malmö FF så kan vi självklart hjälpa dig. Vi på Sportal har under en längre period varit en sida som tipsar dig om live streams.

Därför tycker vi helt klart du ska läsa mer på vår sida med Allsvenskan live streams, eller vår artikel där vi lär dig att se IFK Göteborg – Malmö FF streams live.

Där kan du hitta mer tips om hur du kan få tillgång till fotbollsmatcher eller om du vill se en specifik match i Allsvenskan 2017.