IFK Göteborg – IK Sirius: Bra odds för en skräll!

IFK Göteborg kommer att ställas mot IK Sirius från Uppsala i den sista, och avgörande matchen i deras gruppspel. Vi har självklart koll på vilka förutsättningar som finns inför matchen, samt vart du kan streama den.

Detta är bara en av många matcher som kommer att spelas under helgen. I helgen har vi chansen att se flera matcher mellan svenska lag från Allsvenskan och Superettan.

Däremot så tycker vi att matchen mellan IFK Göteborg och IK Sirius är en av de hetaste matcherna. Matchen kommer inte bara att vara avgörande om vilket lag som vinner gruppen, utan även fungerar som ett styrkebesked inför Allsvenskan och Superettan denna säsong.

  • Avspark: Den 4/3-2017, kl. 16:00
  • Arena: Bravida Arena
  • Visas hos: CMore

Vi tror på en skräll!

IK Sirius har fått fram ett väldigt bra lag inför uppgiften att spela mot IFK Göteborg. Åtminstone bättre än vad många i Göteborg nog tror.

IFK Göteborg har som vanligt en stark trupp med flera trofasta spelare inför säsongen 2017. Det har inte hänt så extremt mycket angående övergångar för IFK Göteborg som nog gärna spara på sina pengar. Det är sedan länge känt att ekonomin för IFK Göteborg har varit svajande. Vilket påverkar till slut vilka spelare som kommer att ställa upp.

Vi tror att det är ett hungrigt IK Sirius som kommer att åka ner till Göteborg. På andra sidan har vi IFK Göteborg som har betydligt mer press på sig.

En annan sak som talar för IK Sirius ska skrälla och där med vinna över IFK Göteborg är deras senaste match i Svenska Cupen. Många göteborgare kommer säkert ihåg matchen då IFK Göteborg åkte ur mot IK Sirius år 2014.

Då såg IK Sirius till att skrälla genom att vinna mot IFK Göteborg med 0-1.

  • Vårt speltips: IK Sirius vinner matchen
  • Odds: 6.20
  • Bäst odds: Unibet

Se Svenska Cupen live

Du kan enkelt se matcher från Svenska Cupen med hjälp av CMore. Detta är en stream sida på nätet som gärna erbjuder sina medlemmar på fotbollsmatcher på TV eller via live streams.

Det är inne hos CMore som du kan få tillgång till all svensk fotboll som finns. Det är inte bara Allsvenskan, Superettan eller Svenska Cupen som finns att streama hos CMore.

Det finns massor av andra sporter som du kan streama med hjälp av ett konto. Det innebär att du får tillgång till tennis, ishockey, handboll och många andra intressanta sportevenemang.

Vi tror att du skulle bli förvånad över hur mycket sport och fotboll som du kan streama med hjälp av CMore. Utan den minsta överdrivelse så kommer du antagligen kunna se ny sport varje dag!

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]