IFK Göteborg – IFK Norrköping: Kamratderby i Svenska Cupen

Det är två väldigt klassiska lag från Allsvenskan som kommer att göra upp under lördagen den 11/3. Vi tror oss redan nu veta vilken av dessa två klubbar som plockar hem matchen, och där med hamnar närmare en biljett ut i Europa.

IFK Göteborg har som vanligt ett mycket starkt lag som bygger på typiska profiler som finns i laget. Detta blandat med några intressanta nyförvärv och unga lovande spelare. En typisk trupp för IFK Göteborg ser ut att representera laget under 2017.

IFK Norrköping är ett lag som på senare år tagit steget från att vara en vanlig klubb i Allsvenskan till att nu tillhöra favoriterna. Efter åren med Janne Andersson som tränare så hann klubben växa massor. Både när det gäller titlar, och populäritet i staden Norrköping.

  • Avspark: Den 11/3-2017, kl. 18:30
  • Arena: Gamla Ullevi
  • Visas hos: CMore

Blåvitt har stor fördel av hemmaplan

Man kanske inte tror att det spelar så stor roll om sitt lag spelar på hemma- eller bortaplan. Det är däremot inte sanningen. Statistiken talar för att IFK Göteborg är ett mycket starkare lag när de spelar i sin hemstad Göteborg, allra helst på Gamla Ullevi.

Det är däremot inte Gamla Ullevi som vi kommer att få se helgens stora match utspela sig mellan IFK Göteborg – IFK Norrköping. Istället så har de flyttat matchen några hundra meter till det som kallas Ullevi.

Att de inte spelar på sin klassiska hemmaplan kan påverka IFK Göteborg i en dålig riktning. Däremot kommer det säkert att vägas upp genom att de slipper ha en lång resa till matchen, samt att de lär ha en hel del supportrar i ryggen.

Vårt speltips kommer därför att bli på IFK Göteborg. De har enligt oss en större chans att vinna matchen mot IFK Norrköping i Svenska Cupen. Om vi går vidare för att kolla in våra odds inne hos Unibet, så kan vi se att de håller med oss. De erbjuder nu bästa oddset på att IFK Göteborg ska vinna om vi jämför bäst odds hos bettingsidor.

  • Vårt speltips: IFK Göteborg vinner matchen
  • Odds: 2.05
  • Bästa oddset: Unibet

Missa inte matchen!

Genom att ha ett konto inne hos CMore så kan du se till att se samtliga matcher från Svenska Cupen och uppladdningen inför Allsvenskan. Det passar perfekt för dig som har ett brinnande intresse för svensk fotboll.

Inne hos CMore så kan du se allt från den svenska fotbollen som kan vara värt att se. Det innebär med andra ord att de kommer att streama fotboll från Allsvenskan, Superettan, och Svenska Cupen. Dessutom kommer de även ta med flera matcher från andra heta ligor i Europa. Vi tycker helt klart det är värt att ha ett konto hos CMore om du vill streama fotboll från Sverige.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]