IFK Göteborg – BK Häcken: Speltips, betting och odds

Det väntas bli ett spännande derby mellan de två göteborgsklubbarna IFK Göteborg och BK Häcken. Ett derby som lockar mängder av människor till Gamla Ullevi och följs av tusentals hemma i tv-soffan. Vi har tagit fram ett speltips med de oddsen vi tycker är bäst. Även analys på matchen mellan IFK Göteborg – BK Häcken.

Det är två lag som spelar med samma målsättning. De båda vill ta en andraplats i tabellen, vilket inte är helt orimligt för något av lagen. Läs vårt speltips för en mer ingående analys av hur vi tror matchbilden utvecklas och sedan hur matchen slutar.

Spelare i IFK Göteborg i Allsvenskan

Speltips på Göteborg – Häcken 20 augusti 2017

Vi tror på en match där BK Häcken kommer spela tight och inte släppa till speciellt mycket bakåt. IFK Göteborg kommer säkert att ha majoriteten av bollinnehavet men inte komma till särskilt många farliga avslut. På förhand känns det som en match som kan sluta oavgjord.

Inför matchen är det IFK Göteborg som inte helt oväntat står som favoriter. Oddset på att IFK vinner ligger på 2.20 medans Häcken har ett odds på 3.20. Men det som är mest intressant i denna matchen är hur högt oddset är på oavgjort.

Lägger man ett spel på att matchen slutar lika mellan IFK Göteborg – BK Häcken får man 3.40x sin insats. Ett rätt schysst odds med tanke på att båda lagen spelat oavgjort sju gånger var i Allsvenskan 2017.

  • Vårt speltips: Oavgjort
  • Odds: 3.40
  • Spelbolag: bet365

Det är ett spel som vi tycker är värt att lägga till det oddset vi spelare erbjuds. Matchbilden tror vi kommer bjuda på väldigt mycket närkamper och ett tufft spel med små ytor. BK Häcken är fortfarande det lag som släpper in minst mål i Allsvenskan så förvänta er inte en målrik match på Gamla Ullevi.

IFK Göteborg firar med publiken på Ullevi

Betting & odds på Göteborg – Häcken

Vi hjälper dig att komma igång med betting på fotboll och det finns fler saker att spela på än vilka som vinner matchen. Det andra oddset som vi har letat fram känns väldigt tilltalande till just denna matchen. Att det blir under 2.5 mål i matchen till oddset 2.00 känns väldigt tilltalande. En fördel för att underlätta i jakten på bäst odds är att använda sig av en tjänst som jämför de bästa oddsen online.

Båda lagen vill bevisa mycket inför alla de ögon som följer matchen. Framförallt IFK som fått utstå en hel del kritik under säsongen, med all rätt. Men äntligen tycks trenden vända för änglarna. Samtidigt ställs man inför ett formstarkt lag som inte förlorat en match på över två månader.

Förhoppningsvis får vi en klar himmel över Göteborg och Gamla Ullevi på söndag 20 augusti. Kan du inte vara på plats går det utmärkt att följa matchen ändå. Se IFK Göteborg – BK Häcken via live stream för att inte missa Göteborgsderbyt.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]