IF Elfsborg – IF Brommapojkarna: Chans till skräll?

BP, eller Brommapojkarna har hittills haft en bra resa genom Svenska Cupen 2017. De klarade sig vidare i den på förhand svåraste gruppen i Svenska Cupen. Som motståndare hade IF Brommapojkarna bl.a. Djurgården och Helsingborg.

Dessa lag kunde inte stoppa framgångarna för BP som nu är nöjda med att kommit till kvartsfinaler.

Där väntar nu IF Elfsborg som har goda chanser att slå ut Stockholms-laget. Frågan är bara om IF Elfsborg klarar sin uppgift, eller om IF Brommapojkarna lyckas återigen att skrälla i cupen och besegra ett lag från Allsvenskan.

  • Avspark: Den 12/3-2017, kl. 18:30
  • Arena: Ullevi
  • Visas hos: CMore

Lockande med en skräll!

När vi kollar till de odds som finns inför matchen mellan IF Elfsborg – BP så blir vi lockade av att tippa en seger till Brommapojkarna. Enligt oss så har IF Brommapojkarna bra odds i jämförelse med de chanser som de har att vinna matchen.

Det vore därför inte helt fel att spela på en skräll, och där med hoppas på att vinna stort. Det skulle vara ett riskabelt speltips som vi säkert inte skulle lagt speciellt stora insatser på.

Vi tycker å andra sidan att det inte är speciellt värt att spela på IF Elfsborg då deras odds är alldeles för låga enligt vårt tycke. Deras styrkebesked senast mot Falkenbergs FF tror vi är missvisande. De vann matchen med 6-1, och hyllades skarpt efteråt.

Falkenbergs FF befinner sig i en kris där spelarna inte riktigt håller den nivå som krävs. Vilket innebär att det bara vore konstigt om inte IF Elfsborg skulle vinna matchen med några bollar.

Motståndet från Brommapojkarna är betydligt starkare än Falkenbergs FF, vilket nog kommer att chocka spelarna i IF Elfsborg som kanske redan har plockat ut matchen i förväg.

Vi kommer därför att vara lite ”crazy” och spela på en seger för IF Brommapojkarna. Segern skulle innebära en stor vinst om vi spelar inne hos det spelbolag med bästa oddsen. Vi har jämfört & sett vilka bettingsidor som erbjuder bästa spelen för dina matcher.

  • Speltips: IF Brommapojkarna vinner matchen
  • Odds: 10.00
  • Bästa oddsen: Unibet

Upplev dramatik i helgen!

För att uppleva alla dessa matcher som spelas i helgens omgång i Svenska Cupen så behöver du antingen en väldigt snabb bil som kan ta dig emellan alla arenor. Eller så skapar du enkelt ett konto inne hos CMore. Där ser de nämligen till att erbjuda dig alla möjliga typer av live streams från Svenska Cupen 2017.

Det är perfekt för att se uppladdningen inför den stundande Allsvenskan, samt vilka lag som till slut kommer att hamna i finalen av Svenska Cupen 2017.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]