IF Elfsborg – Falkenbergs FF: Avgörande i Grupp 4

Om du ska tippa på svensk fotboll så ser vi en bra möjlighet i Svenska Cupen. Här kan det bjudas på en hel del skrällar, samtidigt som det finns solklara matcher att betta på.

En av de solklara matcher som vi anser finnas med i helgens spelprogram är den mellan IF Elfsborg – Falkenbergs FF. Trots att matchen är enligt oss kassaskåpsäker så tycker vi ändå finna okej odds på matchen.

Oddsen är okej för att vara så pass säkra som de är. Att Falkenbergs FF skulle ha någonting med segern att göra är inte trovärdigt. En perfekt match att kombinera med andra säkra, eller våghalsiga matcher. På så vis kan du skapa ett större totalt odds inför Svenska Cupen 2017.

  • Avspark: Den 5/3-2017, kl.14:00
  • Arena: Borås Arena
  • Visas hos: CMore

Varför är vi så säkra?

Anledningen till varför vi anser att IF Elfsborg är klara vinnare i denna match är flera. IF Elfsborg har gjort stora satsningar i sin trupp. Detta har inneburit att de knutit till sig flera intressanta spelare till deras A-trupp.

Detta samtidigt som Falkenbergs FF har varit tvungna att försvaga sin trupp sedan de åkte ur Allsvenskan förra året. Det har i sin tur lett till att flera lovande spelare har lämnat klubben. Ett exempel på detta är självklart Jesper Karlsson. En lovande talang från Falkenbergs FF som nu tagit steget över till Borås-klubben IF Elfsborg.

Jesper Karlsson ställs mot sitt gamla lag som nu är kraftigt försvagat. Därför kommer det inte bli speciellt spännande som man kan tro. Utan detta är en enkel match som kommer sluta till IF Elfborgs fördel.

Vårt speltips kommer inte ha ett jättehögt odds. Däremot är det som vi tidigare nämnde en match som är värd att kombinera med andra. På så vis höjer du dina odds på din spelkupong. I helgen finns det nämligen gott om andra matcher som du kan betta på. Speciellt om du gillar fotboll från den Svenska Cupen.

  • Vårt speltips: IF Elfsborg vinner
  • Odds: 1.15
  • Bäst odds: Unibet

Se matchen på TV

Det höjer alltid spänningen i en match om du både spelar, samtidigt som du kan titta på matchen. Att följa svensk fotboll är mycket populärt och det blir bara större och större.

Om du är intresserad av att se Svenska Cupen på TV eller streams så finns det hjälp att få. Det är främst inne hos CMore som du kan få hjälp med live streams från Allsvenskan, Superettan och Svenska Cupen.

Vi tror att du inte blir besviken om du väljer att registrera ett streamingskonto inne hos CMore. Där kan du få tillgång till massor av sport utöver fotboll.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]