Hoffenheim – Liverpool: Speltips & odds på playoff-matchen

Den viktiga matchen mellan Hoffenheim – Liverpool i playoff till Champions League kommer bjuda på sevärd fotboll. Men för Liverpools del saknar man en del viktiga spelare och det kan bli en svårare uppgift än väntat.

Hoffenheim är inget dåligt lag och det kommer att bli en tuff match för Liverpool. Våra tankar, bäst odds och speltips på matchen kan du läsa längre ner i artikeln. Detta är den första matchen av två lagen emellan och den andra spelas den 23 augusti.

jurgen klopp champions league kval liverpool

Speltips på Hoffenhein – Liverpool i playoff till Champions League

Liverpool får klara sig utan Philippe Coutinho och Daniel Sturridge i bortamatchen mot Hoffenheim. Det är båda två viktiga spelare som hade behövts i denna viktiga match. För Liverpools del hoppas man att de båda spelarna ska vara friska till returmötet.

Vilka som ersätter Coutinho och Sturridge är oklart men klart är det i alla fall att Robertson och Kent följer med truppen ner till Tyskland. Men vi tror ändå att Liverpool har vad som krävs för att få till ett resultat de kan känna sig nöjda med hem till England.


Odds på matchen

  • Hoffenheim, 3.20
  • Oavgjort, 3.60
  • Liverpool, 2.30

Vi har hämtat oddsen från bet365 som alltid erbjuder bra odds och spelmöjligheter på fotboll och annan sport.

Oddsen är i Liverpools fördel trots två viktiga tapp inför matchen. De spelar även på bortaplan inför vad som väntas en fullsatt arena med Hoffenheim-fans. Samtidigt som Hoffenheim slutade på en fjärdeplats i Bundesliga förra säsongen och är ett tufft motstånd.

Trots det tror vi att Jürgen Klopp har full koll på sitt lag och motståndet inför matchen. Han har stor erfarenhet av tysk fotboll och har säkert gjort spelarna införstådda om vad som väntar.

Liverpool spel i champions leauge

Hoffenheim har kvar stora delar av laget från 16/17

Det var ett framgångsrikt år för Hoffenheim i Bundesliga. De tränas av Julian Nagelsmann som är den yngsta tränaren i Bundesligas historia. Han har fått ihop ett gediget lagbygge som kan konkurrera med samtliga klubbar i en av världens bästa fotbollsligor.

Det är vad som talar mot Hoffenheim är att Liverpool är obesegrade i deras sex senaste möten mot tyska klubbar. Jürgen Klopp har dessutom mött Hoffenheim 16 gånger som tränare och har god inblick i hur strukturen i klubben ser ut.

Vi tror som sagt på en jämn match där de mer erfarna Liverpool drar det längsta strået. Men räkna med en jämn kamp som kommer att avgöras med uddamålet. Slutresultatet förutspår vi landa på 2-1 i Liverpools favör.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]