Speltips för helgens matcher: Hockey & fotboll 28-29 okt

Här kommer vi slänga upp ett speltips med de matcher som vi tycker är extra intressanta under helgen. Vi har blandat friskt när det kommer till sporter och ligor. Detta för att kunna plocka ut de matcher som är mest intressanta ur ett svenskt perspektiv.

I vårt speltips har vi samlat tre matcher som kommer att spelas den 28:e eller 29:e oktober. En match är hämtad från tyska Bundesliga, en från Serie A och en från hockeyn i SHL.

Vi kommer samla dessa tre matcher i en och samma kupong. Detta för att trissa upp oddsen, och då få chansen att vinna en större vinst.

Helgens matcher & tips

Vi har plockat ut följande matcher, och hjälper dig med ett speltips som du kan rygga.

Manchester United – Tottenham

I Premier League hittar vi nästa intressanta match I helgen. Den spelas mellan Manchester United – Tottenham. Matchen spelas på Old Trafford i Manchester under lördagen den 28/10.

Vårt speltips för matchen kommer vara vilket lag som vinner matchen, utan antal hörnor.

Vi tror att det kommer bli en offensiv match där båda lagen kommer att skapa målchanser. Många målchanser ger i sin tur fler chanser där det kan bli hörna.

Statistiken talar för vårt speltips, då båda lagen har spelat matcher som varit rika på hörnor.

  • Avspark: Den 28/10, kl. 13:30
  • Speltips: Över 10 hörnor totalt
  • Odds hos bet365: 2.10

Milan – Juventus

Det kanske mest klassiska möte som finns i Serie A är matchen mellan AC Milan och Juventus. Den 28 oktober, klockan 18:00 är det dags för avspark.

Varför detta är en av de största rivalmatcherna i Europa är för att dessa två lag har flesta titlar. Vilket kan jämföras med matcherna då Malmö FF spelar mot IFK Göteborg i Allsvenskan.

Inför matchen så håller inte bara vi Juventus som favoriter. De allra flesta experttips leder till att Juventus ska vinna sin match mot Milan.

De har i dagsläget en bättre form och har tagit fler poäng i de inledande matcherna i Serie A. Därför kommer vårt tips att bli till Juventus fördel, trots att de spelar i Milano.

  • Avspark: Den 28/10, kl. 18:00
  • Speltips: Juventus vinner
  • Odds hos bet365: 1.90

Frölunda – Linköping

Två meriterade lag i SHL kommer att spela under lördagen. Frölunda tar emot Linköping hemma i Scandinavium. En match som vi verkligen ser framemot.

Vi känner till att lagen är ganska jämna, och har haft ganska lika starter av SHL 2017/18. De ligger nu nära varandra i tabellen. Frölunda på en nioende plats, och Linköping på en åttonde plats.

Vi såg Frölundas match mot Brynäs och blev mycket förvånade över hur mycket som inte stämmer i deras spel. Därför kommer vi att lägga ett speltips på att Linköping vinner matchen.

  • Avspark: Den 28/10, kl. 15:15
  • Speltips: Linköping vinner
  • Odds hos bet365: 2.40
  • Streama Frölunda – Linköping
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]