Helgens fyrling: Oddset uppe på 32,54

Vi gillar att bland matcher från flera ligor i Europa när vi lägger en spelkupong. Det är alltid kul med variation!

Fördelen med att ta med matcher från Serie A, Ligue 1 och La Liga i din spelkupong hos Bet365. Det är att du samtidigt kan streama matcher . Denna bookmaker erbjuder nämligen både betting med riktigt odds, samt live streams

Nedanför hittar du de fyra matcher som vi ansett vara mest intressanta att spela på. Vi har sedan medvetet försökt höja odds så mycket som möjligt, utan att vår spelkupong ska vara omöjlig.

barcelona-real madrid el clasico

Helgen börjar med El Clasico!

Första matchen som kommer att avgöras i vår spelkupong är inte vilken match som helst. Det är nämligen El Clasico! En match som miljontals människor kommer att spela på!

El Clasico: Real Madrid – FC Barcelona

Vårt tips = Real Madrid vinner (Odds: 4.20)
Spelas den 3/12 – kl. 16.15

Se El Clasico via live stream

Vi har valt Real Madrid som segrare för det känns inte alls omöjligt, samtidigt som vi pumpar upp våra odds med hela 4.20 x pengarna. Det är inte varje dag du kan spela på en seger för tabelledaren ett mer än fyrdubblat odds.

Efter El Clasico går vi vidare mot den andra matchen vi lagt i vår kupong under den 3/12.

Montepillar – PSG

Vårt tips = PSG vinner (Odds: 1.53)
Spelas den 3/12 – kl. 17:00

Visas hos: Bet365 live streams

Vi har tagit med PSG i vår spelkupong för att vi anser de vara ett stabilt lag som ser till att vinna mot sina konkurrenter. Ett spel på PSG i Ligue 1 brukar vara ett säkert tips!

Vidare mot söndagens matcher

På söndag bjuds vi på ett intressant och jämnt derby i Rom. En match som vi tror kommer att sluta till Romas fördel. Romderbyt blir inte bara till en kamp om Italiens huvudstad. Utan viktiga poäng kommer att belöna segraren i den allt mer hård toppstriden.

lazio-roma-derby-rom

Derby della Capitale: Lazio – Roma

Vårt tips: Roma vinner (Odds: 2.35)
Spelas den 4/12 – Kl. 15:00

Visas hos: Unibet TV – Live streams

Vi tror Roma kommer att vinna. Laget har spelat otaliga gånger på Lazios hemmaplan – Stadio Olimpico. Samtidigt som många Roma-fans naturligtvis kommer finnas på plats. Därför kommer inte Lazio ha speciellt mycket fördel av att vara hemmalag.

Dessutom tror vi att Roma har en bättre trupp i dagsläget, och har störst chans att hänga med toppkonkurrenterna.

Den sista matchen som stänger vår spelkupong för denna helg är i Premier League. Där hittar vi nämligen matchen mellan Everton – Manchester United.

Everton – Manchester United

Vårt tips: Manchester United vinner (Odds: 2.15)
Spelas den 4/12 – Kl. 17:00

Visas hos: ViaPlay

Manchester United är helt klart det bättre laget, samtidigt som de är lite tvingade att börja vinna matcher i Premier League. Vi tror att de kommer göra det som förväntas av dem. Med andra ord åka till Liverpool och återvänta med tre poäng.

Tyvärr ingen Wayne Rooney med i Man United. Han spelade nämligen i Everton sedan har var 10 år gammal. Många på läktaren och den stora TV-publiken skulle nog gärna se han på plan denna match.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]