Halmstads BK – Östersunds FK – Tips inför Allsvenskan

Här kommer vi att förse våra läsare med ett speltips inför premiären i Allsvenskan mellan Halmstads BK – Östersunds FK. Det är främst till för dig som vill spela på odds inför matchen. Se därför till att du redan nu är förberedd inne hos en bettingsida för att vara med i Allsvenskan 2017 på allvar.

I vårt speltips kommer vi inte bara att tippa matchen mellan HBK – ÖFK. Vi kommer även se till att du får nya tips om vilka bettingsajter som vi tror du kommer trivas bäst på. Vi har nämligen jämfört flera bookmakers för att få fram den som har bäst odds i Allsvenskan.

Ta vara på våra speltips för att direkt kunna ha störst chanser att tippa rätt resultat. Du behöver nödvändigtvis inte betta som vi, men vi tror att vårt speltips kan ge dig goda råd oavsett.

östersunds fk

Bäst odds på HBK

Det är Halmstads BK som har fördel av hemmaplan inför matchen mot Östersunds FK. Det är däremot Östersunds FK som har fördelen av att ha den starkaste spelartruppen enligt oss. Om vi blickar tillbaka på andra premiärmatcher så har vi sett bevis på att det kan sluta nästan hur som helst.

En premiärmatch är inte bara en kamp om tre poäng. En vinst i starten är ett väldigt bra sätt för att hålla en positiv attityd uppe när säsongen sedan fortsätter. Det är viktigt att spelare, tränare, och publiken tror på att laget ska lyckas bra, för att just lyckas bra.

Med tanke på att matchen är väldigt ovis att kunna tippa på förhand, så kommer vi att lägga till en ”högoddsare”. Vi kommer at välja Halmstads BK som vinnare i matchen mot Östersunds FK. Anledningen ligger inte helt och hållet på vad vi mest tror, utan mest på vilket odds som är högst. Enligt oss så är det en 50/50 match som kan sluta precis hur som helst!

Därför kommer vi att spela på bästa oddsen online inför matchen. Dessa odds hittar vi denna gång hos bet365. Där får vi ut hela 3.50 på att det ska bli HBK som vinner över ÖFK.

  • Speltips: HBK vinner matchen
  • Odds: 3.50
  • Bästa oddsen: Bet365

Missa inte även att du kan se Allsvenskan streams live med hjälp av bet365!

allsvenskan 2017

Mer odds!

Premiären av Allsvenskan 2017 kommer bestå av flera matcher som vi på Sportal kommer att hålla koll på. Du kommer att kunna läsa alla våra speltips och bettingtips inne på vår hemsida. Där kommer vi att ta med alla matcher som vi själva kommer att spela på.

Det innebär med andra ord att det kommer hela tiden uppdateras med nya speltips och nya odds för Allsvenskan. Det är inte bara i Allsvenskan som vi kommer att uppdatera dig med nya speltips, utan även matcher som spelas mellan de bästa fotbollsklubbar i världen. Se till att du inte missar detta!