Grekland – Bosnien Hercegovina: Söndagens jämnaste match

När vi kollar till spelschemat för den 13 november hittar vi intressanta VM-kval matcher. Den kanske mest jämna matchen på förhand är den mellan Grekland och Bosnien Hercegovina.

Matchen spelas i VM-kvalgruppen H. En just nu väntat ojämna tabell där tre av lagen har sprungit ifrån konkurrenterna. I toppen hittar vi Belgien, Grekland och Bosnien Hercegovina.

Inför matchen ger vi dig självklart ett speltips. Där tar vi upp saker vi tror är viktigt innan du ska betta på matchen.

Avspark: kl 20:45, den 13 novmeber
Arena: Georgios Karaiskakis Stadium
Domare: Jonas Eriksson
Visas hos: Viafree

Speltips – Jämnt, men fördel Bosnien Hercegovina

Att matchen kommer bli jämn råder inga tvivel om. Det är dessa två lagen som kommer att göra upp om andra platsen bakom Belgien. Att ta sig direkt till VM vore en dröm för både Grekland & Bosnien Hercegovina.

Skulle de hamna i Play-Off så finns det mycket som tyder på att lagen har det svårare. Det finns många lag som knackar på dörren till VM, och kanske är varken Grekland eller Bosnien Hercegovina de främsta.

Därför blir detta en match där det kommer krigas ända till den svenska domaren Jonas Eriksson blåser av matchen.

Även när det kommer till formen så blir detta en mycket jämna match. Båda lagen har gjort det som krävs hittills i deras VM-kval, Grupp H. Vilket inneburit att de hittills besegrat ”blåbärs-nationerna” Cypern, Gilbraltar och Estland.

Vi tror ändå att Bosnien Hercegovina har störst chans att plocka hem matchen. Ett avancemang från VM-kval skulle betyda så mycket för Bosnien Hercegovina som inte riktigt är vana vid så pass stora turneringar som VM.

Spelartruppen är i schack, och startar Kolasinac för Bosnien Hercegovina är det verkligen en stor chans att laget snor poängen på bortaplan.

Därför tror vi att matchen slutar med en seger för Bosnien Hercegovina som vinner med 2-1 mot Grekland.

Odds på matchen

Självklart vill du väl spela på så bra odds som möjligt på alla VM-kvalmatcher? Då rekommenderar vi Bet365. En spelsajt som hela tiden försöker erbjuda så bra odds som möjligt. De konkurrerar med spelbolag från hela världen, men håller ändå bäst odds på många stora fotbollsmatcher.

Nedan hittar du odds för Grekland – Bosnien Hercegovina den 13/11-2016. Notera att dessa odds är hämtade några dagar inför matchen. Därför kan dessa odds ändras med tiden.

  • Grekland vinner – 2.60
  • Oavgjort – 3.20
  • Bosnien Hercegovina vinner – 2.70
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]