Grand National: Odds & tips – Galopp i England

Om du ska spela på odds inför Grand National den 8 april, så har vi bäst hjälp när det kommer till betting. Vi rekommenderar flera bookmakers som live uppdaterar odds från hästkapploppning, som även kallas steeplechase eller galopp.

I England, eller på samtliga brittiska öarna så är Grand National 2017 ett måste att följa. Där kommer de inte utse den bästa hästkapplopparen. Halva glädje med Grand National är alla odds som erbjuds. Många tycks tycka om den intensiva spänning som finns i loppen.

Som vanligt så finns det massor av tips på hur du kan betta på galopp i Grand National i England. Nedan kommer du att kunna läsa mer om våra oddstips!

betfair bonus dubbel insättning

Galopp betting – Grand Natonal 2017

Om man är intresserad av Grand National I Sverige så är man antagligen britt eller har ett särintresse för galopp och steeplechase. I Sverige så har vi en egen typ inom hästsport. Det är trav som varje år omsätter massor av pengar i form av travtips och odds.

Vi tycker helt klart att den brittiska sporten är värd att följa.Betfair våga lova att de använder sig av de bästa oddsen i Sverige för Grand Nation steeplechase!

Inom galoppracing i Grand National så springer hästarna mycket fortare, och loppen är mer händelserika än vad de är inom travsporten i Sverige.

Betfair är en brittisk bookmaker som erbjuder massor av galopplöpningen som kommer gå av stapeln i Grand National den 8 april.

Vi är alldeles för dåligt insatta i steeplechase för att kunna ge dig ett bra speltips. Däremot så känner vi till att det är smart att lägga sin odds och galopp tips på hästar som på förhand är favorittippade. Inom galoppen så handlar det mycket om vilken häst som har bäst statisk.

Det finns som tidigare nämnt massor av tips att hämta inne hos betfair, eller varför inte på andra sidor med speltips.

Som en ny spelare inne hos Betfair så kan du använda dig av deras välkomstbonus. Deras bonus hjälper dig med att få mer pengar att spela betting för. Mer om deras bonus, och andra erbjudanden kan du läsa om nedanför.

Betfair dubblar din första insättning

Om du skulle bli en ny spelare och skulle vilja göra en insättning på Betfair. Ja, då kommer du att ha mycket att hämta. Inte minst så kommer Betfair att dubbla din insättning upp till 1000 kr. Det innebär med andra ord att du kan få 1000 kr att använda på odds.

Dessa pengar kan du i sin tur använda för att spela på odds. Med andra ord så kan du vinna massor med pengar som du sedan kan ta ut till ditt privata bankkonto. En bra odds bonus är därför till för de spelare som vill skaffa sig så stora vinstchasner som möjligt.

Det finns dessvärre inga bonus på Grand National som går att hämta i Sverige. Däremot finns det gott om bra odds som du kan spela på för dina bonuspengar.En bonus som vi tycker helt klart är bra inför stora events som Grand National galopplopp faktiskt är

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]