GIF Sundsvall - Trelleborgs FF: Live stream, speltips & laguppställning

Den fjärde omgången i Allsvenskan tar sin start idag, och detta med en match mellan GIF Sundsvall och Trelleborgs FF.

Live stream GIF Sundsvall – Trelleborg

Det är mycket enkelt att streama GIF Sundsvall – Trelleborg. Allt du behöver göra för att streama Allsvenskan är att skaffa ett konto på CMore, och där välja mellan att köpa ett abonnemang eller en matchbiljett.

  • Match: GIF Sundsvall – Trelleborg, Allsvenskan
  • Datum & tid: Tisdag den 17 april, kl. 19:00
  • Arena: Idrottsparken, Sundsvall
  • Streama Allsvenskan med CMore

Bottenmöte på Idrottsparken

Tre omgångar har spelats av Allsvenskan 2018, och än så länge är det grönvitt i topp. Hammarby IF är det enda lag som vunnit samtliga av sina matcher, och har därför seglat upp i serieledning före AIK och IFK Norrköping två poäng därunder.

På nedflyttningsplatserna finner vi Trelleborg, Elfsborg och så GIF Sundsvall på kvalplats. Just Sundsvall och Trelleborg spelar idag, i en match som kan visa sig ha stor betydelse för en framtida nedflyttningsstrid.

Det ska dock sägas att GIF Sundsvall – tillsammans med Sirius – spelat en match mindre än övriga lag, då deras bortamatch mot Sirius i omgång 2 tvingades flyttas fram på grund av väderförhållanden.

Denna tredje ligamatch för Sundsvall blir även deras tredje hemmamatch, då laget ännu inte spelat på bortaplan denna säsong.

Trolig laguppställning, GIF Sundsvall

Eskelinen
J. Tamimi – Moros – Myrestam – Björkander
M. Sema – Batanero – Ciercoles – P. Wilson – Gall
Hallenius

Skador: Chidi Dauda Omeje
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Trelleborg

M. Johansson
Nielsen – Hadzikadunic – Blomqvist – Tideman
V. Nilsson – E. Andersson – R. Nilsson – O. Johansson
Jovanovic – Hümmet

Skador: Hugo Andersson, Mattias Håkansson, Salif Camara Jönsson
Avstängningar: –

Speltips

GIF Sundsvall har inlett säsongen med kryss både mot Örebro och mot Malmö FF. Trelleborg har inlett med förluster mot Göteborg och Örebro samt oavgjort mot Djurgården. Resultaten ser alltså något bättre ut för hemmalaget än för gästerna.

Sundsvall har sagt att man ska hamna i mitten av tabellen, och då är detta en match man bara ska vinna. Samtidigt, om Trelleborg vill ha något att göra i Allsvenskan även 2019 så måste man ta poäng i matcher mot lag som Sundsvall.

Vi tror mer på Sundsvall än på Trelleborg ikväll, men oddset 1.61 på ”Giffarna” lockar inte. Istället spelar vi – då vi väntar oss att båda lagen kommer att gå för vinst – på BLGM (båda lagen gör mål) till oddset 1.95 gånger pengarna. Oddset finner ni på Bet365.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]