Getafe - Barcelona: Inför matchen, speltips & laguppställningar

Getafe tar emot Barcelona på hemmaplanen Coliseum Alfonso Perez i La Liga.

Streama

Sugen på att se Messi briljera med bollen på fötterna ikväll? Bra, för då kan du göra det på Strive.

Strive tillhandahåller alla La Liga matcher i HD-kvalité åt alla som har en aktiv prenumeration hos dem. Det är billigt och värt varenda krona, då man får mycket mer än det man betalar för.

  • Match: Getafe – Barcelona, La Liga Santander
  • Datum & tid: Söndagen den 6/1-2019. Kl. 20:45
  • Arena: Coliseum Alfonso Perez
  • Stream: Strive

Trolig laguppställning, Getafe

Soria

Suarez – Cabrera – Dakonam – Antunes

Foulquier – Maksimovic – Arambarri – Saiz

Mata – Molina

Trolig laguppställning, Barcelona

Stegen

Semedo – Pique – Lenglet – Alba

Rakitic – Busquets – Vidal

Messi – Suarez – Dembélé

Barcelona, fortsatt farliga

Barcelona har det gått bra för än så länge. Det är Katalanerna som ligger i toppen av tabellen, med enbart tre poäng före Atletico Madrid som i sin tur ligger på andraplats. Utöver La Liga, toppade de även tabellen i sin grupp i Champions League.

Lionel Messi har tråkigt nog ingen konkurrens i skytteligan. Med 15 gjorda mål, är han 4 mål före andraplatsens Christian Stuani från Girona. Alltid kul att se Messi göra mål. Kanske borde Messi flytta till Serie A för att konkurrera med Ronaldo?

Getafe går det okej för. För att inte vara ett storlag som Barcelona har de slitit sig fram till nionde plats i tabellen. De är nämligen starkare på bortaplan jämfört med hemmaplan, och då undrar man ju vad det beror på…

Speltips

Barcelona är svåra att skaka, speciellt när Messi spelar. De har enbart förlorat två matcher i La Liga, och kommer troligtvis att vinna denna med.

Mest i bollinnehav kommer troligtvis vara Barcelona och även flest skott för den delen med. Katalanerna har beräknats skjuta ungefär 16 skott per match, vilket är höga siffror.

Barcelona är särskilt farliga mot lag som flyttar upp och pressar högt eftersom de är passningsskickliga och har en Messi som har förmågan att springa genom lag som försöker pressa högt upp på plan.

Vi tror att Barcelona tar hem kvällens vinst till oddset 1.44 på Bet365

  • Tips: Barcelona vinner
  • Odds: 1.44 på Bet365