Gabon – Guinea Bissau: Premiär av afrikanska mästerskapet!

På lördag, den 14 januari går startskottet, och öppningsmatchen mellan Gabon och Guinea Bissau ska spelas. Förväntningarna på matchen är väl kanske inte riktigt lika höga som förväntningarna på hela mästerskapet.

Däremot kommer det bli en fröjd att se Gabon spela inför sin hemmapublik. Det kommer garanterat bli många människor på läktaren, och trummor och vuvuzuelor kommer med stor sannolikhet att avlösa varandra.

Mer om öppningsmatchen, live streams och speltips finns nedanför!

Avspark: Den 14 januari, kl 17:00
Arena: Stade d’Angondjie
Visas hos: Unibet TV

afrikanska mästerskapet 2017

Värdlandet tar sig vidare!

Gabon är ett land som för första gången står som värd för det afrikanska mästerskapet. På senare år så har Gabon inte bara växt som land, utan även som fotbollsnation.

Det är inte det mest sannolika, men det finns en del experter som har tippat värdlandet Gabon som segrare av hela det afrikanska mästerskapet.

Deras första motstånd kommer i form av Guinea Bissau, och är ett landslag som inte ska vara några problem för Gabon. Speciellt inte på hemmaplan.

Oddset som finns för matchen talar för att Gabon ska ta tre poäng i sin premiär. Ett resultat som kommer för hela landet till en djupare fotbollsfeber tror vi.

Spela på afrikanska mästerskapet inne hos Unibet!

De har just nu bonusar till nya medlemmar, och några av de bästa oddsen online att spela på. Speciellt om vi kollar på de oddsjämförelser som vi gjort med andra bettingsajter på nätet.

  • Vårt speltips: Gabon vinner matchen (handikapp -1)
  • Odds hos Unibet: 2.22

Live streams hos Unibet

Inne hos Unibet kommer du inte bara att bli erbjuden en massor av bra odds att spela med. Du kommer även att få tillgång till det stora utbudet av live streams som finns. Bland dessa live streams hittar du nu direktsändningar till det afrikanska mästerskapet.

Det innebär att du nu kan bli medlem inne hos Unibet för att först hämta en bonus. Sedan kommer du att kunna streama afrikanska mästerskapet samtidigt som du spelar på marknadens bästa odds.

Se därför till att du redan har ett spelkonto, eller är förberedd inför det afrikanska mästerskapet 2017. Det kan gynna dig väldigt mycket att ha koll på vilka matcher spela på, samtidigt som du kan streama fotbollen direkt med ditt konto.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]