Fulham - Arsenal: Inför matchen, speltips & laguppställning

Streama

Sugen på att se Arsenal möta Fullham i Premier League? Bra, för då kan du se matchen på Viaplay!

Viaplay erbjudar alla som har ett konto hos dem alla Premier League matcher. Fixa ett konto redan idag!

  • Match: Fullham – Arsenal, Premier League
  • Datum & tid: Söndagen 07 Oktober
  • Arena: Craven Cottage
  • Stream: ViaPlay

Trolig laguppställning, Fullham

Bettinelli

Christie – Odoi – Mawson – Sessegnon

Cairney – Anguissa – Seri

Vietto – Mitrovic – Schürrle

Trolig laguppställning, Arsenal

Leno

Bellerin – Mustafi – Sokratis – Monreal

Torreira – Xhaka

Mkhitaryan – Özil – Iwobi

Lacazette

Arsenal förbättras

Arsenal uppvisar god form efter att ha vunnit alla matcher i september månad inom Premier League. Tränaren Unai Emery har fått mycket att falla på plats och Arsenal fansen kan därmed börja pusta ut. Emery försöker att ”kontrollera” matcherna som han vid upprepade gånger har nämnt. Arsenal ligger just nu på femte plats i Premier League-tabellen och nu återstår eliten för att säkra titeln.

Lucas Torreira verkar ha återfått den speltid han så gärna önskar genom att fått starta de senaste matcherna i Premier League. Dock behöver den defensive mittfältaren utveckla sin positionering och passningsförmåga för att kunna konkurrera sig bland de främste i Arsenal.

Fullham är en plats från nedgång till Championship och sliter hårt för att behålla den exklusiva Premier League positionen. På 7 spelade matcher har Fullham enbart vunnit en match. Senast blev Fullham förnedrade med 3-0 på bortaplan mot Everton i Premier League.

Det har omsusats mycket i de mediala kanalerna att Aaron Ramsey kommer att lämna klubben. Kontrakt-förhandlingar har hållt på ett bra tag nu och parterna verkar inte ha lyckats hitta konsensus. Häromdagen ska Ramsey ha kommit överens med Arsenal om ett kontrakt, men Arsenal ångrade sig och drog tillbaka erbjudandet. Detta är Ramseys sista säsong enligt kontraktet och sommaren 2019 kommer han att gå . Klubbar som Juventus och Liverpool har ryktats vilja ha mittfältaren.

Speltips

Arsenal konkurrerar bland toppen för tillfället och det finns inget som indikerar en skräll denna helg. Fullham största fokus är att överleva Premier League medans Arsenals är att vinna den.

Arsenal kommer att inte ge andrum åt Fullham och kommer troligtvis att kontrollera matchen. Genom mycket bollinnehav och många skickliga spelare har Arsenal chansen att vinna stort denna helg för att dra upp målskillnaden. Fullham å andra sidan kommer troligtvis förlita sig på kontringar.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]