Frölunda - Skellefteå AIK: Säker match med bra odds!

Som du säkert känner till vid detta laget så kommer slutspelet i SHL sätta igång på allvar. Det officiella startskottet är imorgon, och vi som är hockeyfans ser fram emot de kvartsfinaler som blivit färdigställda.

En av de totalt fyra kvartsfinalerna kommer att spelas mellan Frölunda – Skellefteå AIK. Detta är självklart en match som inte kommer vara stor i städerna Göteborg och Skellefteå. Runt om i hela Sverige så lär det finnas ett massivt intresse för att både spela på odds och streama matchen.

Därför kommer vi att ge våra läsare ett speltips som kan vara bra att läsa. Där tar vi fram lite förutsättningar som finns inför matchen. Vi kommer även se till att du får ett tips på en streamingsidor med hockey.

Lätt seger för göteborgarna?

Det är utan tvekan Frölunda Indians som hålls som favoriter för att vinna den första kvartsfinalen lagen emellan. Frölunda har inte bara fördelen att ha en starkare spelartrupp i dagsläget. De kommer även ha fördelen att spela på sin hemmaborg – Scandinavium.

Det är helt enkelt för mycket som talar för att Frölunda Indians ska vinna Skellefteå AIK för att vi ska våga tippa något annat. Trots att vi anser att matchen är ganska säker så tycker vi ändå att vi får ut ett bra odds från bet365.

Ett odds på hela 1.95 finns på att Frölunda ska vinna. Det är enligt oss ett bra och generöst odds som vi är nöjda med.

Sedan är det bara för oss att hålla tummarna på vårt speltips går in. Då hämtar vi nämligen ut nästan dubbla insatsen tillbaka i vinst.

Om du skulle vara intresserad av att höja oddsen så rekommenderar vi dig att kombinera vårt speltips med andra matcher. Vi tror inte att det är någon idé att våga sig på ett annat resultat än att Frölunda vinner matchen för att höja oddsen.

  • Vårt speltips: Frölunda vinner matchen
  • Odds: 1.95
  • Bästa oddsen: bet365

Streama matchen!

Inne på samma sajt som du kan spela på de bästa oddsen på SHL slutspelet, så kommer du även kunna få tillgång till matcher som du kan streama. Inne hos bet365 så låter de alla utom Sveriges gränser att se SHL streams.

Skulle du befinna dig inom Sveriges gränser så kommer tyvärr detta evenemang blockeras för dig. Det är nämligen CMore som har köpt upp rättigheter för att kunna sända SHL i Sverige. Därför så krävs det att du har ett konto inne hos CMore för att följa slutspelet på ett lagligt sätt.

För oss är det nästan ett krav att kunna se matchen för att uppleva SHL på allvar. Vi har massor av matcher som vi ser fram emot under slutspelet, och det kommer finnas massor dramatik för dig som älskar ishockey!