Frölunda – Skellefteå AIK: Odds inför avgörandet – 29/3

Att gå vidare, eller inte gå vidare i SHL slutspelet, det är frågan för Frölunda och Skellefteå. Dessa två lags matchserie har varit extremt jämn, och vi är nu framme vid en avgörande match i Skandinavium. Det är med andra ord Frölunda som har fördelen att vara på hemmaplan i sista matchen.

Det står just nu 3-3 i matcher, och slutspelet spelas alltid i bäst av sju matcher. Det innebär helt enkelt att vinna denna sista match för att klara sig vidare mot semifinaler i SHL.

Vi på Sportal kommer att kolla till läget inför matchen, och se till att tipsa dig om både odds och speltips. Allt för att du ska vara väl förberedd inför avgörandet den 29 mars.

  • Matchstart: Den 29/3-2017, kl. 19:00
  • Arena: Sandinavium, Göteborg
  • Visas hos: Se hockey streams

frölunda scandinavium göteborg

Speltips inför matchen

¨ Det har blivit väldigt tight mellan lagen i den enda pågående kvartsfinalen i SHL. Det är just nu 3-3 i matcher, och många fans är självklart mycket nervösa inför kvällens match mellan Frölunda – Skellefteå AIK den 29 mars.

Om vi skulle dra slutsatser kring hur vi tror att matchen slutar så kommer vi att ge dig ett speltips här nedanför.

I vårt speltips så kommer vi att ta respekt till vilka vi på Sportal har tippat som vinnare av hela SHL, och där med kommer vinna SM-guld.

Vi har nämligen tippat Frölunda Indians som ett av finallagen, och som det lag som vinner SHL. Därför vore det konstigt om inte vårt speltips för denna match också är på Frölunda Indians. Dessutom är det mer som talar för att Frölunda ska vinna sin match mot Skellefteå AIK än tvärtom.

Det som talar för att Frölunda Indians ska vinna kvartsfinalen är först och främst spelartruppen. Där hittar vi flera rutinerade spelare som garanterat har erfarenheter av att spela jämna och nervösa matcher. Dessutom så kommer matchen spelas i Skandinavium. Vilket innebär att det är Frölunda som har fördelen av att vara hemmalag på en av Sveriges största arenor.

Det tror vi kommer vara väldigt viktigt. Att ha en lojal hemmapublik i ryggen är precis det som krävs för att vinna matchen och slå ut Skellefteå AIK.

Det finns inget krut att spara på under kvällens match mellan Frölunda – Skellefteå, vilket självkllart indikerar på att det kommer bli en riktigt bra match. Se till att du är med och följer matchen live!

Du kan läsa mer om kvartsfinalen mellan Frölunda – Skellefteå AIK via vår länk. Där hittar du tidigare resultat och mer av våra tankar kring dessa två lag.

  • Vårt speltips: Frölunda vinner matchen
  • Odds: 2.00
  • Bästa odds: bet365

frölunda hockey shl

Betting på SHL

Det finns möjlighet att tippa på hockey i Sverige på ett flertal bettingsidor på nätet. Det kanske är allra bäst om du först jämföra lite odds för att vara säker på att du hittar en spelsajt som kan erbjuda så höga odds som möjligt.

Med vår hjälp så behöver du inte jämföra bäst odds själv. Du kan enkelt ta hjälp av den vägledning som vi har här på Sportal. Här har vi redan sett till att jämföra lite olika bettingsidor för att till slut ta fram den bästa för dig.

Sedan är det bara för dig att själv se vilka speltips som finns, eller vilka odds du vill spela på. Sedan kommer du att snabbt och enkelt kunna spela på de matcher du vill.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]