Frölunda HC – ZSC Lions: Speltips & odds på CHL

Både Frölunda och ZSC spelar sina första tävlingsmatcher för säsongen ikväll. Det blir en härlig värdemätare för båda lagen, även om Frölunda redan visat hur bra de är när man slog HV med 8–1 förra veckan. I vårt speltips kan du läsa om våra tankar kring matchen och hitta de bästa oddsen.

Publikfavoriten Fredrik Pettersson som lämnade Frölunda för KHL som sedan blev till NLA och ZSC besöker Göteborg ikväll. Det återstår att se ifall han och hans lagkamrater har vad som krävs för att chocka Frölunda. Vi tror dock Frölunda är för tufft motstånd, men allt kan hända i hockey.

Frölundas Joeal Lundqvist efter ett mål

Speltips på Frölunda – ZSC

Vi tror att till en början kommer matchen vara jämn. Som det brukar när två lag som aldrig mött varandra spelar. Men sedan succesivt kommer Frölunda ta över mer och mer vilket kommer leda till ett övertag på resultattavlan.

Oddsen på matchen talar sitt tydliga språk och det Frölunda ligger på 1.35 i odds på att vinna. ZSC Lions har oddset 3.20 på att vinna. Men det känns inte riktigt värt att lägga ett spel på det låga oddset Frölunda har. Vi har ett bättre speltips på matchen mellan Frölunda – ZSC.

Matchen går att följa via live stream online. Läs vår guide på hur du följer Frölunda – ZSC via live stream från CHL. Förhoppningsvis kommer vi stämingen bli riktigt bra ikväll. Det kanske är lite skillnad på fotboll som ofta bjuder på bengaler och pyroteknik men inramningen på Frölundaborg är inget man skojar bort.

Såhär har vi spelat

  • Speltips: Frölunda -1.5 mål
  • Odds: 1.95
  • Spelbolag: bet365

Vi har alltså spelat på att Frölunda kommer vinna med minst två mål i matchen mot ZSC. Ett odds som känns fullt rimligt med tanke på den formen Frölunda har visat upp.

Det ska mycket till om Fredrik Pettersson och hans ZSC ska ha en chans att vinna matchen. Så pass stor skillnad ska det vara mellan ett topplag i SHL kontra den schweiziska ligan.

Frölunda efter mål av Victor Olofsson

Spela på liveodds

Det kommer även finnas möjlighet att spela live på matchen från Champions Hockey League. Det fungerar på samma sätt som att spela på odds innan matchstart. Skillnaden är att oddsen hela tiden ändras och det finns även lite andra typer av odds att spela på.

Liveodds är perfekt om man följer en match och kanske får en magkänsla som pekar åt något håll. Då kan man vara snabb och lägga ett spel enkelt och smidigt. Det sätter lite extra spänning i matchen.

Tänk på att spela med ansvar och håll alltid reda på hur mycket du spelar för.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]